In Beauty

Toate ne dorim un ten perfect, mereu tânăr și cât se poate de luminos… nu-i așa?

Adevărul este că la 20 de ani e ușor să ai un ten tânăr, ferm, fresh și luminos (în cazul în care nu suferi de acnee). Cu toate acestea, oricât de bine sau de hidratat ar părea tenul la suprafață, el tot are nevoie de anumite vitamine și tratamente speciale pentru a se păstra cât mai mult timp în această formă.

Personal, nu am pus prea mare accent pe tratamente pentru față, mă gândeam că nu e necesar să încep cu acestea încă de la 20 de ani. Pe lângă asta, tenul meu a fost mereu unul curat, nu mi-a creat probleme, nu am avut acnee sau alte neplăceri specifice anumitor vârste.

Am avut însă mare nevoie de o curățare în profunzime a tenului, chiar dacă o dată pe săptămână folosesc produse speciale pentru a curăța fața (scrub și săpunuri destinate curățării). Produsele sunt bune și e recomandat să le folosim, dar o curățare în profunzime e absolut esențială pentru un ten luminos și fresh – acest lucru l-am învățat pe pielea mea după ce am început aceste tratamente pentru față la Gossip Studio Oradea.

Curățarea la Gossip Studio se face cu un aparat special, noninvaziv, SkinFaktor, creat pentru a curăța tenul fără a produce traume la nivelul feței. Totodată acesta reduce ridurile, corectează imperfecțiunile tenului, îmbunătățește aspectul cicatricilor și ajută pielea să-și recapate fermitatea.

Este nevoie de minim 4 ședințe pentru a ajunge la un ten perfect curat, iar rezultatele vor fi vizibile încă de la prima ședință. Dacă era după mine și cu prima ședință mă mulțumeam pentru că tenul chiar a arătat minunat. Punctele negre de pe nas au dispărut aproape de tot încă de la prima ședință, iar tenul a devenit mult, mult mai luminos. După 5 ședințe nu mai am nici un punct negru pe față și sunt super încântată de cum arată, nici nu îmi mai vine să-mi pun fond de ten.

Pe lângă tratamentul de curățare, Nina, specialistul nostru, mi-a aplicat măști intens hidratante – pentru ca de acest lucru are nevoie cel mai mult fața mea. Toate tratamentele se fac în funcție de nevoile tenului fiecărui pacient, după o analiză amănunțită a acestuia. Este recomandat ca înainte de orice procedură să se facă o curățare în profunzime a tenului, pentru că în acest mod se vor absorbi mult mai repede și mai în profunzime toate substanțele ce urmează să fie aplicate.

Cum am obtinut un ten luminos si curat

Am încercat și mezoterapia, o tehnică prin care se fac mici găuri superficiale care ajută la o pătrundere mai bună și eficientă a substanțelor active. M-am așteptat să doară, însă acest aparat SkinFaktor este unul de ultimă generație care nu lasă urme pe față, nici măcar pete roșiatice – lucru de care am rămas plăcut surprinsă.

Vă invit să vizionați clipul pentru a vedea exact despre ce vorbesc. Pe cei de la Gossip Studio îi găsiți pe facebook sau pe site www.thegossip.ro .

Recommended Posts
Comments
  • Miruna
    Reply

    Buna,

    Nu am folosit niciodata aparatura profi pentru ingrijirea tenului, in schimb am incercat tot felul de produse care sa imi faca un ten luminos si am descoperit un magazin online rfresh.ro unde produsele sunt BIO, naturale si chiar am vazut diferenta.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search