In Beauty, Lifestyle

Recunosc că am vrut să evit pe cât de mult posibil acest subiect, pentru că sunt conștientă că poate ceea ce pentru mine funcționează, pentru alte persoane ar putea să nu aibă niciun efect. Am fost foarte des întrebată cum am slabit, dacă am ținut vreo dietă, dacă am făcut sport și ce mânănc în prezent.

Cei care mă urmăresc de ceva vreme, mai exact de la începutul blogului meu (de prin 2012) au observat o schimbare a modului în care arat, în ultimii 2-3 ani. Este adevărat că am dat jos câteva kg și am decis că e momentul să împărtășesc cu voi experienta mea.

Am decis să vorbesc despre cum am slabit, în noul clip de pe canalul meu de Youtube, așadar, dacă sunteți interesate, vă invit să dați click pe video și să-l ascultați. Vă povestesc în detalii despre cum m-am îngrășat în primul rând, despre cum mi-am dat seama că e timpul să fac o schimbare, despre procesul de slăbire în sine și despre cum e viața mea acum: ce mănânc, fac sport, cum mă mențin în formă.

Vă spun doar atât: mi-am schimbat total stilul de viață și de când am ajuns la numărul kg dorite m-am menținut la aceași greutate deja de aproape 3 ani.

Totodată, sunt curioasă dacă și voi ați avut vreodată probleme cu greutatea și cum le-ați rezolvat. Haideți să discutăm mai multe, lăsați un comentariu la video – poate comentariul vostru ajută pe cineva, iar eu sunt super curioasă să citesc și experiențele voastre.

Cum am slabit? Am tinut dieta, am facut sport??

Nu uitați, dacă vă place ce regăsiți pe canalul meu de YouTube, un SUBSCRIBE ar fi minunat, un like de asemenea și dacă considerați că acest clip este heplful, un share ar fi bine venit!

Nu uitați, kg sunt doar un număr. Important este să ne simțim bine în trupurile noastre și mai mult decât atât să fim sănătoase!

Consider că frumusețea este relativă, iar un număr indicat de cântar nu ne face mai frumoase sau mai urâte, motiv pentru care vă încurajez, ca înainte de orice, să acordați atenție sănătății!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Imperfect Muse
  Reply

  De ajutor sfaturile tale.
  Cam asta incerc sa fac eu acum.
  Am scris un post nou pe blog cu ce mananc eu.
  Arunca un ochi si spune-mi ce crezi.
  Pupici.
  Imperfect Muse
  https://goo.gl/khbEpV

 • Florina
  Reply

  Eu cu thermacuts am mai slabit

 • Dani
  Reply

  Eu am slabit prin numararea caloriilor si sport 😛

 • Theia
  Reply

  Foarte bune sfaturile tale !

 • Alecia
  Reply

  Faine sfaturile, eu am reusit sa slabesc prin exercitii fizice in mod regulat si printr-o dieta echilibrata. Daca te tii, chiar functioneaza!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search