In Fashion

Tot ce trebuie să știți despre cum fac cumparaturi online, mai ales din magazine online din afara Europei, despre taxe vamale și comisioane, vă povestesc în noul clip.

După ce ați verificat dacă site-ul de unde doriți să faceți cumparaturi online trimite colete în România, trebuie să aveți un card (pe care să vă asigurați că există suma necesară cumpărării produselor dorite), iar mai apoi să plasați comanda – în noul video vă arată pas cu pas cum procedez eu.

Ar fi indicat să vă faceți un cont pe acel site pentru că majoritatea magazinelor online răsplătesc clienții cu anumite puncte bonus care pot fi ulterior transformate în bani pentru următoarele achiziții de pe site.

Plasarea comenzii este destul de ușoară și de intuitivă pe majoritatea site-urilor. Veți alege mai apoi metoda de shipping: normal sau express.  Expedierea se face prin curier în ambele cazuri. Trebuie să menționez însă, faptul că pentru o expediere rapidă veți avea de achitat o sumă în plus.

Lucrurile se complică puțin atunci când produsele intră pe teritoriul României și trebuie plătită vamă, dacă acestea vin de pe alt continent.

În acest sens, v-am povestit despre cea mai recentă experiență cu taxele vamale de la firma de curierat DHL.

Cum fac CUMPARATURI online: COMISIOANE si TAXE VAMALE_Iulia Andrei

Cum se calculează taxele vamale și care este comisionul DHL pentru cumparaturi din exteriorul Europei?

Avem 2 variante de plata a taxelor vamale:

  1. Plata datoriei vamale direct in contul Trezoreriei al Vamii
  2. DHL plătește datoria vamală în locul meu

Până în 25 RON nu se plătește comision DHL pentru plata datoriei vamale.

Între 25-4500 RON se plătește comision DHL de 99.96 RON + datoria vamală

Eu am comandat produse de pe site-ul us.vip.com. Am și un cupon de reducere pentru voi „IULIA1112” pentru 5% OFF la comenzi de peste $50.

Vă invit pe YouTube pentru a vedea care sunt produsele comandate de pe site-ul us.vip.com.

Vă las aici link-ul spre produse:

Coletul a ajuns în aproximativ o săptămână. Însă timpul de livrare depinde de stocul produselor alese, de cum trimitem actele necesare vămuirii. Mai multe informatii atât despre acest magazin online, cât și despre transport, găsiți în noul video.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search