In Beauty, Lifestyle, Noutati

Cum a fost la Beauty Focus Oradea?

În Oradea a avut loc, în premieră evenimentul Beauty Focus, care a adunat o mulțime de nume cu rezonanță pe plan național, cât și internațional, din domeniul beauty.

În ceea ce mă privește, a fost un eveniment benefic pentru Oradea, eveniment care s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Pe parcursul întregii zile (de la 10.00-20.00) s-au desfășurat seminarii de make up, beauty, hairstyle, nail art, cursuri prezentate de traineri cu experiență. Am aflat mai multe detalii legate de extensiile de gene Xtreme Lashes & Neyes Brows, despre tendințe în make up prezentate de makeup artistul Paese, Cristian Bucă, despre un look nude cu produse Alpa Est realizat de Mirela Fazekas + multe alte subiecte interesante.

De asemenea, am avut ocazia să cumpărăm produsele care ne-au fost prezentate și bineînțeles că nu am plecat acasă cu mâna goală. Cei de la Skin Novels m-au impresionat cu produsele naturale pentru îngrijirea tenului, iar cei de la Paese au prezentat câteva produse nemaipomenite pe care am dorit să le testez. În clip vă prezint fiecare produs în parte și o să revin cu updates.

Pentru că am vrut tare mult să vă arat și vouă câteva firimituri din ziua mea, am decis să fac un vlog, pe care vă invit să-l vizionați pentru a vedea mai clar despre ce a fost vorba, mai exact. A fost o zi lungă, însă una productivă, fără îndoială.

Felicitări Isabelei Vasile pentru inițiativă și pentru tot efortul depus în a realiza un eveniment de o asemenea amploare. Personal, am plecat cu un bagaj de informații noi și folositoare.

Nu rămâne decât să aștept cu nerăbdare următoarea ediție! Până una alta, mă bucur de lucrurile noi descoperite și încerc să pun în aplicare câteva dintre tipsurile pe care le-am descoperit la Beauty Focus, mai ales în ceea ce privește make up-ul.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search