In Fashion, Moda Femei

Dragile mele, azi am pregătit un clip cu 3 ținute inspiraționale pentru Paste! Dacă vreți o ținută glam, sau poate doar un look casual, lejer, vă invit să urmăriți clipul de mai sus și să îmi spuneți care este look-ul vostru favorit!
Adevărul este că orice sărbătoare este un motiv suficient de bun pentru a ne îmbrăca frumos și de a sărbători. Nu credeți la fel? Am ales așadar 3 ținute diferite pentru a curpinde în mare câteva dintre activitățile pe care plănuiesc să le fac eu, de Paste.

Trei propuneri pentru tinuta de Paste

Look lejer

În primul rând sărbătorile înseamnă timp de calitate petrecut alături de cei dragi, motiv pentru care vreau să iau o pauză de la tot ce fac și să mă bucur de oamenii dragi din viața mea. În acest caz, voi alege o ținută casual, lejeră, dar cool. Eu m-am gândit la o rochie într-o nuanță piersicie și peste o jachetă din denim… sperăm doar să fie cald și bine afară! Jachetele din denim sunt de nelipsit din garderoba mea, mai ales în sezonul de tranziție – arată minunat în combinație cu orice altă piesă vestimentară!

Cum ma imbrac de PASTE?

Cum ma imbrac de PASTE?

Look glam

Zilele libere sunt un motiv perfect pentru a ieși în oraș, într-un pub, la un restaurant sau în club. Iar pentru acest lucru am descoperit exact rochia perfectă – o rochie tip sacou într-o nuanță superbă de albastru! Am purtat-o în combinație cu o pereche de botine, dar merge minunat și cu o pereche de sandale cu baretă.

Cum ma imbrac de PASTE?

Cum ma imbrac de PASTE?

Look smart – casual

Dacă nu plănuiești să petreci sărbătorile acasă și nici nu vrei un look glam, atunci un outfit smart casual ar fi o variantă bună de luat în considerare. Mă gândesc că poate voi profita de sărbători să ies la o cafea sau un lunch cu prietenele mele și pentru această ocazie aș alege o ținută precum aceasta. Simplă, confortabilă, chic și trendy!

Cum ma imbrac de PASTE?

Cum ma imbrac de PASTE?

*GIVEAWAY 

Alături de StarShinerS am pregătit pentru voi un mic cadou și anume această rochie care va fi realizată după măsurile câștigătoarei!

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga?

SUBSCRIBE canalului meu de YouTube
FOLLOW paginii de INSTAGRAM StarShinerS
Lasă un comentariu la acest clip sau la orica clip din perioada 29.03-19.04 (voi alege random un clip din această perioadă, iar de la acel clip voi alege random un comentariu câștigător)

Succes!!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Pamfil paula
  Reply

  Esti cea mai tare!!!!

 • Lavinia
  Reply

  Particip! 🤩

 • Georgeta Iovan
  Reply

  Superba 💜

 • on Facebook
  Reply

  💜

 • Iulia Andreea
  Reply

 • Alina
  Reply

  Foarte frumos!!
  Va las o pagina cu cele mai bune reduceri: dereduceri.ro

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search