In Beauty

De aproximativ 2 ani port extensii de gene. Extensiile au devenit foarte celebre în ultima perioadă și să știți că pe bune dreptate, simplifică viața tuturor femeilor. De când le port am renunțat la rimel, iar genele mele naturale nu au fost afectate deloc.

Adevărul este că într-adevăr extensiile de gene pot fi și dăunătoare dacă nu sunt aplicate cum ar trebui, sau dacă lipiciul și produsele folosite nu sunt de cea mai bună calitate. Din fericire, eu nu am întâmpinat probleme de când îmi aplic extensii la cei de la Lash Art Studio, salon care lucrează cu produse Xtreme Lashes, lideri pe piața din România și Europa în acest domeniu.

Extensiile de gene accentuează privirea, astfel încât nu vei mai simți nevoia de rimel sau tuș. Puțin anticearcăn sau fond de ten, un ruj și ești gata! Cu toate acestea însă, dacă avem un eveniment special sau pur și simplu dorim să acordăm o atenție suplimentară machiajului nostru, o linie de tuș este exact ce trebuie!

Extensii de gene si Eyeliner?

Unul dintre cele mai dificile lucrurile a fost să învăț cum să îmi aplic tușul fără a distruge genele. E o adevărată provocare, iar cele care aveți extensii de gene cred că știți exact despre ce vorbesc, haha. Mi-a luat ceva timp până să îi dau de capăt, timp în care am testat o grămadă de tușuri în speranța că voi găsi un produs care să se aplice repede, ușor și cât se poate de curat… fără să mă demachiez de 10 ori.

Cum ma machiez daca am extensii de gene + EYELINER review

Am descoperit câteva produse foarte bune, despre care vă vorbesc în noul clip. Produse care sunt foarte bune atât pentru cele care purtați extensii de gene, cât și pentru cele care sunteți în căutarea unu tuș bun și ușor de aplicat.

Sunt curioasă ce produse preferați voi, așa că aștept cu interes să aflu părerea voastră!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search