In Fashion, Moda Femei

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

Magazinele devin din ce în ce mai aglomerate, iar orașul întreg începe să se pregătească pentru sarbatori. Nu e un secret că pentru mine aceasta este perioada cea mai frumoasă din an, însă și cea mai plină.

Eu am început încă din prima săptămână din Decembrie pregătirile pentru sarbatori, am făcut deja bradul (aici găsiți clipul de pe Youtube, în caz că nu l-ați văzut!!), iar prin casă mai avem de pus la punct mici detalii.

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

M-am gândit însă, să vă povestesc și vouă cum îmi organizez eu timpul în perioada sărbătorilor, astfel încât acestea să nu mă ia pe nepregătite:

1. Fă-ți din timp programare pentru sarbatori la saloanele de înfrumusețare

Încă din prima parte a lunii Decembrie am început să îmi fac programări la coafor, la gene la Xtreme Lashes, la manichiură, la cosmetică and so on.

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

Pentru că toată lumea vrea să arate bine de sarbatori, ar fi o idee bună să nu stai pe gânduri și să suni rapid la salonul pe care îl frecventezi pentru a te asigura că mai prinzi un loc, înainte de sarbatori. Nu uita, în prag de sarbatori, toate saloanele se aglomerează, motiv pentru care trebuie să te programezi din timp.

2. Pregătește din timp cadourile de sarbatori pentru cei dragi

Crede-mă, nu vrei ca în 24 Decembrie să te plimbi dintr-o parte în alta căutând cadouri pentru cei dragi, fiind în criză de timp, magazinele toate super full, iar tu disperată că mai trebuie să și ajungi la cina în familie.

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

Din experiență îți recomand să cauți cadourile din timp, mai ales că acum sunt reduceri în câteva magazine. Doar așa vei scăpa de stres și de agitație fix atunci când ar trebui să fi zen și super relaxată. În acest mod vei avea timp să pregătești un cadou special pentru fiecare persoană în parte.

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

3. Alege din timp ținutele pentru sarbatori

În cazul în care vei petrece sărbătorile în oraș, la petreceri elegante, trebuie să ai în vedere faptul că s-ar putea ca înainte cu 2-3 zile de evenimente să nu ai timp sau să nu găsești exact ceea ce cauți. Eu am pătiț-o și îți spun că nu e deloc plăcut… ba e chiar stresant și frustrant, motiv pentru care ar fi ideal să îți găsești ținuta din timp.

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

4. Las-o mai ușor cu gătitul și stresul, relaxează-te și bucură-te de fiecare moment!

Pe lângă toate acestea, pentru că de Revelion vom pleca într-un city break, eu deja mi-am făcut cumpărăturile (de pe câteva site-uri) pentru vacanță, iar printre cele mai recente achiziții se numără și geaca de blana roz. Este noul meu crush și sunt convinsă că o veți revedea pe blog – dă bine în poze și nuanța de roz e pur și simplu fenomenală!!

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

Pentru că tot vorbim despre pregătirile de sarbatori, orașul e gata împodobit, recent s-a deshis și târgul de Crăciun, motiv în plus să ieșim la o ședință foto, nu?

Cred că e minunat să ne bucurăm de perioadă la maxim și să ieșim din casă mai mult, să admirăm luminițele și să bem un vin fiert bun, să ne încălzim puțin.

Cum ma pregatesc pentru sarbatori?

Geaca de blana | Rochie | Geanta | Curea | Pantofi

Voi vă pregătiți din timp pentru sărbători?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search