CUM MI-AM REDECORAT CASA CU POSTER STORE

Adevărul e că pentru locuință, mereu am preferat un design interior minimalist, simplu, cu accente scadinavice.

Poster Store ne-a ajutat în acest sens cu o gamă variată de postere bestsellers. Tocmai din acest motiv, am mizat mereu pe decorațiuni interioare cât mai statement, dar care pot fi schimbate cu ușurință. Nu e tot una sa refaci un perete sau să schimbi doar decor-ul de pe acel perete.

Cu ajutorul unor postere, rame, afișe sau tablouri, poți schimba radical aspectul locuinței… iar, pentru o persoană atât de schimbătoare, ca mine, un design cameleonic e cea mai bună alegere.

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Cum am transformat peretele cu Poster Store

Așadar, alături de prietenii de la Poster Store am dat viață unui colț din casa. Bineînțeles că am documentat tot procesul și vreau să-l împărtășesc cu voi! Totodată, am pregătit pentru voi un cupon de 35% “IULIA-ANDREI35” pentru prima voastră achiziție de pe site-ul posterstore.com/ro.

*Oferta de 35% valabila la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection).
Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Valabil in perioada 16.05.2021 – 16.06.2021.

Decorarea peretelui, procesul de gaurire - Iulia Andrei

Decorarea peretelui, procesul de gaurire - Iulia Andrei

Înainte să trecem la treabă, trebuie să vă spun câteva cuvinte despre Poster Store și de ce am ales să colaborez cu ei pentru acest proiect:

  • La Poster Store puteți găsi o gamă variată de postere și rame cu design scandinav trendy.
  • Puteți găsi o selecție largă de postere cu diferite tematici și categorii pentru toate gusturile, iar în fiecare marți se lansează o nouă colecție.
  • Modelele unice te ajută să creezi propria galerie de artă, la tine acasă – veți vedea cum am creat eu un perete nou și ajutorul posterelor
  • Toate postere sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate, produsă în mod sustenabil

Postere printate pe hartie de calitate premium

Rame foto de calitate agatate pe perete

Pentru micul nostru proiect DIY am mizat pe rame negre, iar posterele sunt o combinație între urban, fotografie și natură. Am găsit aici câteva postere pe care le-am ochit de ceva vreme și pe care mă bucur enorm că în sfârșit am pus mâna. Am făcut un mix electic de postere, super cool.

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Shipping & Unboxing

Legat de transport, livrarea s-a făcut relativ rapid, în aproximativ 7 zile. Posterele și ramele au venit împachetate frumos, în cutii de carton. Ramele aveau fiecare folie de protecție pe ambele părți. Posterele sunt dintr-un carton rezistent, culorile sunt exact așa cum le-am văzut pe site.

Mai mult decât atât, posterele sunt realizate din hârtie ecologică, de înaltă calitate, produsă în Stockholm. Mi-a plăcut mult atenția la detalii și profesionalismul de care au dat dovadă cei de la Poster Store.

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Ramele alese sunt din lemn negru și plexiglass de calitate, fiind foarte usoare. Fiecare ramă are doua agățătoare metalice pe spate în funcție de orientarea dorită. Am făcut câteva măsurători și ulterior am dat niște găuri în perete. Am urmat un plan pe care l-am făcut inițial și în bază căruia am pus comanda cu postere. Adevărul este că tot procesul a durat mai puțin decât mă așteptam, iar rezultatul a fost conform așteptărilor!

Plexiglas infoliat pe ambele parti

Rame premium din lemn - unboxing

Detalii rama neagra din lemn

Așa cum vedeți în fotografii, am decis să îmbrăcăm tot peretele în postere, iar în centru am plasat oglinda rotundă care aștepta de ceva vreme cuminte să-și găsească un loc în casă.

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Perete decorat cu Poster Store - Iulia Andrei

Fără dar și poate, dintr-un perete banal, am creat un colțișor instagramabil care va apărea cu siguranță în multe dintre postările mele, de acum înainte.

Tablourile, posterele sau orice alt obiect nou de decor interior, pot aduce un suflu nou locuinței, transformând cu succes un banal colț, într-un loc vibrant și super interesant.

Iulia A.

Recent Posts
Comments
  • Foxi
    Reply

    A iesit foarte frumos, da o nota de originalitate. Nu m-as fi gandit ca arata atat de bine,o idee ingenioasa pentru locuinta. Like

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search