In Lifestyle, Travel

Un lucru care se afla pe lista mea de „Must do before you die” a fost să petrec Revelionul în Praga. Am auzit multe lucruri despre oraș – mai ales despre cât de frumos este în acea perioadă a anului, așa că vă imaginați cât de încântată am fost să petrec Revelionul în Praga.

Am stat doar 3 zile, însă am apucat să vedem câteva dintre atracțiile principale ale orașului: centrul vechi, Charles Bridge, catedrala Sf. Vitus, Primăria, Ceasul Astromonic, Apple Museum și câteva pub-uri super cool: Hard Rock Cafe, Jo’s, Irish Pub + câteva restaurante frumoase care nu mai știu cum se numesc, însă în centru aveți de unde alege.

Cum ne-am distrat in Praga

În noaptea de Revelion a fost arhiplin tot centrul + Charles Bridge, iar pe deasupra a fost și o ceață destul de deasă, așa încât, din păcate, nu am putut să vedem prea bine focul de artificii. La fel a fost și în cazul pub-urilor și a restaurantelor în noaptea dintre ani. Noroc că am avut rezervare la un restaurant pentru că altfel am fi mâncat pâine cu pateu de Revelion, haha.

Din fericire, a doua zi am avut timp destul să vizităm toată ziuă și să găsim restaurante cu preparate delicioase. M-a fascinat arthitectura gotică, centru vechi și Charles Bridge, în mod special. Mai multe decât pot să vă scriu eu, vedeți voi în noul clip de călătorie, care sper să vă placă. Noi am avut un timp fain tare și ne-am distrat de minune.

Cum ne-am distrat in Praga

Excepție făcând grămada de turiști, Praga este grozavă și mi-ar fi plăcut să o explorez și mai mult, dacă timpul ne-ar fi permis. Nu e problemă, rămâne să descopăr Praga mai mult, data viitoare!

Legat de ținutele de călătorie nu pot să spun decât că am pus pe mine tot ce am avut mai gros. A fost super frig, a și nins tare frumos chiar în noaptea de Revelion. Noroc că mi-am pus câteva hanorace groase, pantaloni din piele și boncanci călduroși care mi-au ținut de cald toată ziua.

Cum ne-am distrat in Praga

De fiecare dată când ajung într-un oraș nou, îmi place să-l descopăr, să mă plimb toată ziua pe străzile lui, să fotografiez fiecare colțișor și mai nou să filmez tot, absolut tot, motiv pentru care pe gerul respectiv am lăsat la o parte problema mea cu înfofoleala și am pus pe mine de toate: fular, căciulă, șosete, tot ce am găsit, ca nu cumva frigul să stea în calea fericirii mele.

*hit that LIKE & SUBSCRIBE button, if you really like my latest vlog!

Cum ne-am distrat in Praga

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search