In Fashion, Moda Femei

Cum ne imbracam toamna aceasta haine Iulia Andrei Blog
Cu toate ne dorim multe haine, zeci de accesorii și sute pantofi, dacă se poate. Niciodată nu sunt destule și niciodată nu sunt prea multe. Și mai presus de orice toate vrem ca în această toamna să avem cât mai multe outfit-uri, tinute în tendinte.

Totuși, înțeleg perfect diminețile în care vă uitați în dulap, vedeți hainele așezate frumos pe rafturi, dar parcă niciuna nu ne mai place, în acel moment le-am arunca pe toate și ne-am înnoi garderoba.

Cum ne imbracam toamna aceasta?

În ajutorul celor care se regăsesc în cuvintele de mai sus vin cu niște idei, practice, despre cum ne imbracam toamna aceasta pentru a fi în trend. Și când spun practice, fac referire la poze cu ținute menite să vă inspire look-urile din această toamna și să vă dea o mână de ajutor atunci când vă lipsește inspirația.

Cel  mai important lucru e că trebuie să știm cum putem purta un anumit articol vestimentar în diferite situații, și acesta este defapt obiectivul nostru de astăzi. Să trecem aceași piesă vestimentară prin cele trei mari categorii de ținute respectiv casual, office, elegant.

Iar în acest sens trebuie să punctăm câteva dintre cele mai importante piese vestimentare ale acestui sezon, piese care sunt viabile și care le putem purta în diferite momente ale zilei. Menționez faptul că acestea sunt în opinia mea cele mai uzuale articole și cele pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibe în dulap.

1. Cum purtam Pulovere toamna aceasta?

Puloverele sunt un must-have! E și normal, sunt călduroase și le iubim pentru acest lucru. Cea mai bună parte e că le putem purta în combinații multiple.

1.1. Tinute casual cu Pulovere

De cele mai multe ori  purtam pulovere la școală, când dorim să îmbrăcăm ceva cât mai comod și călduros. Le purtăm pe timp de zi, în combinație cu o pereche de jeans, biker boots, wedges sau orice alt articol pe gustul nostru.

Cum ne imbracam toamna aceasta Tinute Casual cu Pulovere Iulia Andrei Blog

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Pulover #1. – Aici

Pulover #2. – Aici

Boyfriend Jeans #3. – Aici

Denim Skinny Jeans #4. – Aici

1.2. Ținute Office cu Pulovere

Și pentru o ținută office sunt potrivite puloverele. Le purtăm cu fuste stilou, pantofi stiletto și accesorii discrete.

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam pulovere la office?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Pulover #1. – Aici

Pulover #2. – Aici

1.3. Tinute Elegante cu Pulovere

Cine zice că puloverele nu pot fi purtate la un eveniment deosebit? Eu zic că moda nu are limite și dacă accesorizăm corespunzător piesele vestimentare putem obține outfit-uri de excepție. Putem trage cu ochiul la imaginile pregătite special pentru voi.

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam puloverele pentru o tinuta eleganta?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Pulover #1. – Aici

Colier #2. – Aici

Pulover #3. – Aici

Colier #4. – Aici

Colanti din piele #5. – Aici

 

2.  Cum purtam Cardigane toamna aceasta?

E vremea ideală pentru a purta cardiganul preferat. Îl purtăm toată ziua și ne place tocmai datorită confortului care ni-l promite.

2.1. Tinute casual cu Cardigan

E simplu, îl purtăm tot timpul la școală cu o pereche de colanți, cizme până la genunchi și un tricou mai lung. Nimic mai confortabil, nu? Iubesc acele dimineți în care îmi încălț cizmele călduroase îmi iau cardiganul pufos și obligatoriu termosul cu ceai cald.

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam cardiganul in tinute casual?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Cardigan #1. – Aici

Geantă #2. – Aici

Brățară #3. – Aici

Cercei #4. – Aici

2.2. Tinute office cu Cardigan

Luam o pereche de dresuri negre, o rochie clasică sau o fusta stilou, o pereche de botine sau pantofi cu toc comod și peste un cardigan într-o nuanță regăsită în articolele ținutei noastre. Putem chiar opta pentru o curea subțire în talie.

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam cardiganul la o tinuta office?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Cardigan #1.- Aici

Rochie office #2. – Aici

Cercei #3. – Aici

2.3.Tinute elegante cu Cardigan

Mergem la o cină mult așteptată cu iubitul? Atunci apelăm la pantalonii pană, o cămașă elegantă, un colier strălucitor și bineînțeles peste luăm cardiganul călduros. Sau dacă suntem o fire mai romantică, alegem o rochie imprimată (ador rochia din imagine, o puteți achiziționa de pe site-ul SheInside), o pereche de stiletto și nelipsitul cardigan royal blue.

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam cardiganul la tinute de seara?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Cardigan #1. – Aici

Cercei #2. – Aici

Rochie #3. – Aici

Clutch #4. – Aici

3. Cum purtam Colantii/Pantalonii din Piele toamna aceasta?

Din piele sau din imitație de piele, nu prea contează. Ce contează, însă, e efectul incredibil pe care acești pantaloni/colanți îl dau oricărui outfit. Nu mai punem la socoteală faptul că ne protejează împotriva frigului și sar în ajutor în cele mai urâte și ploioase zile de toamna.

3.1. Tinuta casual Colanti/Pantaloni de piele

Îi purtăm cu un tricou lung, un pulover tricotat, o pereche de teniși sau niște cizme din piele. Alegem articole cât mai comode și cât mai ușor de suportat o zi întreagă la școală. Nu combinăm colanții cu tricouri scurte, aici găsiți mai multe informații despre cum trebuie să purtăm colanții. Pantalonii de piele trebuie purtați obligatoriu cu o atitudine pe măsură 🙂

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam colantii de piele in tinute casual?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Colanți din piele #1. – Aici

Pulover #2. – Aici

Pulover #3. – Aici

Bratara #4. – Aici

Geanta #5. – Aici

3.2. Ținuta eleganta cu Pantaloni/Colanti de piele

Cum la office nu putem merge în pantaloni din piele, în cazul în care ni se impune un dress code mai oficial, lăsăm pielea pe întâlnirea cu prietenii, în oraș după muncă. Și care e cel mai potrivit articol pentru astfel de seară decât pantalonii/colanții din piele. Îi purtăm cu tocuri, coliere masive și clutch-uri. Vedem exemple în imaginile de mai jos.

Cum ne imbracam toamna aceasta Cum purtam colantii din piele la o tinuta de seara?

Puteti cumpara online articolele de mai sus, cu transport gratuit:

Colanți piele #1. – Aici

Cămașă #2. – Aici

Colier statement #3. –Aici

Clutch #4. – Aici

În încheiere trebuie să menționez ca puteti cumpara online articolele prezentate mai sus pe SheInside.com si beneficiati de transport gratuit în numeroase tări (inclusiv România) precum și reduceri substanțiale de până la 50%, iar noii veniți în această comunitate profită de reducere de până la 15%.

Eu zic că e mai mult decât foarte tare acest site! Intrați și aruncați o privire, mie mi-au plăcut o grămadă de articole!

Recommended Posts
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search