In Beauty

Îmi place super mult să lenevesc la soare și mai mult decât atât, îmi place să obțin un bronz frumos.

Cu toate acestea, e foarte important să acord o atenție deosebită produselor pe care le folosesc la plajă. Soarele în exces poate să dăuneze sănătății, dacă nu ne protejăm corespunzător, dar sunt absolut convinsă că voi știți deja acest lucru… drept urmare, azi vă prezint care sunt produsele mele favorite pentru protecție, pentru a obține un bronz frumos și de durată.

Pentru că e vară și cu toții ne pregătim să fugim la mare, munte, vacanțe, m-am gândit ca în noul clip să vă prezint ce produse folosesc eu atunci când merg la plajă. Nimenu nu-și dorește ca din prima zi petrecută la soare să se trezească cu arsuri sau pete… așa că pentru a obține un bronz perfect, trebuie să avem grijă de pielea noastră încă înainte de a ajunge efectiv la plajă și chiar și după ce ajungem acasă.

Cum obtin un BRONZ frumos si de durata?

Eu am un ritual de pregătire a pielii, dar mai multe puteți afla din noul clip în care vă povestesc despre produsele pentru protecție pe care le folosesc după plajă, astfel încât bronzul să reziste cât mai multe timp. Expunerea la soare este oricum nocivă, așa că nu uitați că înainte de un bronz frumos, e important să fim avem grijă de sănătatea noastră.

*Majoritatea produselor pot fi găsite în orice farmacie, eu pe ale mele le-am achiziționat din Sensiblu.

Acestea fiind spuse, vă doresc bronz perfect și o vară minunată!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search