In Fashion, Moda Femei

Cum port blugii cu broderii?

Sezonul acesta, așa cum probabil ați observat deja, se poartă tot felul de broderii. Personal, mi-au plăcut mereu, însă de la distanță. Nu le vedeam nicicum încadrate în stilul meu, motiv pentru care am evitat să îmi achiziționez articole vestimentare cu broderii.

Cum port blugii cu broderii?

Însă, recent am descoperit o pereche de jeanși cu talie înaltă, cu o broderie tare drăguță și mi-am zis că aș putea să ies din zona mea de confort vestimentar. Bine am făcut pentru că modelul îmi vine grozav, iar broderia este chiar mai frumoasă în realitate decât ce am văzut în fotografiile de pe site.

Cum port blugii cu broderii?

Trebuie să vă spun că evit pe cât posibil să-mi cumpăr blugi online, pentru că aproape mereu nu nimeresc mărimea. De data aceasta am luat un M, am zis că mai bine sunt mai mari decât să fie prea mici. Am fost nevoită să-i modific vreo 2 numere, pentru că pur și simplu pluteam în ei, iar cred că acu ar fi un fel de XS.

Cum port blugii cu broderii?

În afară de acest mic inconvenient, raportul calitate-preț este unul bun, iar denim-ul arată mult mai bine decât mă așteptam.

Legat de broderie, mi se pare că le dă așa un aer mai interesant. E feminină și versatilă. Prima mea opțiune pentru această pereche de jeanși cu broderie ar fi fost un top crop într-o nuanță vibrantă și o pereche de sandale cu toc. Însă, pentru că nu sunt neaparat cea mai mare fană a tocurilor, mi-am zis că voi opta pentru pantofi joși și o cămașă simplă – chic and casual, pe timp de zi.

Cum port blugii cu broderii?

Eu sunt și o tipă care preferă să nu complice prea mult look-urile de zi, astfel încât, atunci când port un articol vestimentar cu print sau cu broderie, am grijă ca restul pieselor să fie într-o nuanță care se potrivește cu print-ul sau culorile broderiei. Keep it simple 🙂

De când cu noii blugi, au început să-mi placă și mai tare aceste broderii. Never say never, ha?

Voi ce părere aveți despre broderii? Yay or nay?

Cum port blugii cu broderii?

Blugi cu broderie | Camasa | Pantofi | Accesorii

Nu uitați să vizionați si clipul de pe YouTube in care prezint această tinută:

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Renata
  Reply

  Brodaria este facuta de mānā, si este o creatie artistica…imi plac blugi, cred ca o sa incerc si eu sa brodez un blugi 🙂

 • Simona
  Reply

  Nici mie nu-mi plac broderiile, dar acum mi-ai starnit curiozitatea…

 • MariA
  Reply

  De unde sunt blugii?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search