In Fashion, Moda Femei

Cum port colantii din latex?

Trebuie să recunosc că nu mă dau deloc în vânt după latex. Motiv pentru care nu mi-am achiziționat până acum un articol vestimentar care să fie din latex.

Cu toate acestea, articolele vestimentare din latex se numără printre cele mai hot trenduri din sezonul actual, așa că am decis să le dau o șansă.

Colanti din Latex

Adevărul este că am și găsit o pereche de colanți din latex drăguți ca și croi și calitate. Am ales un model cu talie înaltă pentru că mi se pare că lungește picioarele și subțiază talia, vizual, bineînțeles.

Consider că pentru o asemenea pereche de colanți trebuie mereu să alegi restul articolelor din materiale precum bumbacul sau poate ceva mai fluide, precum voalul. Pentru look-uri casual, de zi, fără să riști să cazi în vulgar nu aș combina niciodată latex cu latex.

Cum port colantii din latex?

Totodată, personal, aș alege mereu articole vestimentare oversized, care să acopere posteriorul, pentru că altfel riști să duci ținuta într-o zonă vulgară sau chiar inestetică. Din punctul meu de vedere, latexul e un material destul de dificial de purtat, așa că trebuie să fim foarte atente cum, când și unde îl purtăm.

Cum port colantii din latex?

Eu am decis să port colanții din latex pe timp de zi, într-o ținută casual, așadar am ales un hanorac oversized, negru, blană artificială cu animal print și ghete joase cu aplicații metalice. La fel de bine ar fi arătat și o pereche de pantofi sport – o pereche de conversi sau vans – însă e destul de frig afară pentru asemenea alegeri, așa că am preferat ghetele de data aceasta.

Cum port colantii din latex?

Dacă ar fi să-i port într-o ținută de seară, aș alege un top simplu, tot oversized, botine joase și poate o pereche de cercei statement. Aș încerca să nu încarc ținuta prea mult. Latexul este în sine un material care iese în evidență, așa că nu mai e nevoie de concurență în acest sens.

Cum port colantii din latex?

În concluzie, nu sunt chiar atât de urâți colanții din latex, dacă îi purtăm în combinație cu articole vestimentare potrivite și dacă, firește, alegem ținuta în funcție de momentul zilei și evenimentul la care luăm parte. Nu putem purta latex oriunde și oricând.

Eu vă dau o sugestie azi și sper să vă fie de folos în caz că aveți o pereche similară în garderobă și nu aveți idee cum să-i purtați!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Jeanet
  Reply

  Such an amazing outfit, everything is super nice!

  How tall are you?

 • Adelina
  Reply

  Am și eu o întrebare…. ai tai nu scârțâie când se atinge managerialul între picioare? Mi am cumpărat și eu o pereche și sunt imposibil de purtat din cauza sunetelor

  • Iulia A.
   Reply

   Da-i putin cu ulei de corp in zona cu probleme

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search