In Fashion, Moda Femei

Costumul a devenit unul dintre cele mai hot trenduri ale sezonului! Adevărul este că personal ador combinația de articole feminine cu piese vestimentare de inspirație masculină. În acest fel obțin exact look-ul pe care mi-l doresc: un strop de feminitate, confort și acel bad-ass look specific ținutelor masculine.

În noul clip am ales un costum într-o nuanță vibrantă, pe care am dorit să-l trec prin mai multe „ocazii”, să spun așa: de la o ținută casual, la o ținută office și apoi un look ceva mai elegant, gata de party. În acest fel puteți vedea cât de ușor este să porți un costum în orice situație. Bineînțeles, uneori este bine să ținem cont și de material sau croi, însă dacă optăm pentru un costum clasic, opțiunile de purtare și asortare sunt foarte numeroase.

Eu am ales un costum simplu, un sacou cu un număr mai mare și pantaloni cu talie înaltă. Consider că cel mai important este să probați costumul, iar apoi să îl alegeți pe care care vă pune în evindență calitățile. Personal vă recomand o pereche de pantaloni cu talie înaltă – alungesc vizual picioarele și ne oferă mai multă libertate atunci când vine vorba de combinații vestimentare. Eu mereu aleg sacoul cu un număr mai mare, dacă este posibil, pentru că vreau acel aer de look confortabil, lejer și desigur, pentru ca pe timpul sezonului rece să îl pot purta și cu o bluză sub sau un hanorac.

Cum port COSTUMUL? Variante de purtare si asortare_Iulia Andrei

Cum port COSTUMUL? Variante de purtare si asortare_Iulia Andrei

Ținută casual

Aș putea spune că este combinația mea preferată. Un costum clasic purtat în combinație cu un T-Shirt basic alb sau negru, o pereche de sneckers albi, simpli = cea mai bună, rapidă, fresh, actuală și chic combinație vestimentară. Bună de purtat la școală, birou, la cumpărături, la o cafea în oraș, etc.

Ținută elegantă

Alegem un sutien din dantelă, sau o bustieră, ori un top dacă nu doriți să afisați piele. O pereche de sandale cu toc cui și suntem gata de party!

Ținută office

Combinația clasică: un costum, o bluză sau o maletă, stilettos și o geantă mare. Nu ai cum să dai greș!

Așa cum vedeți, un costum poate fi o investiție de care să ne bucurăm o perioadă mai îndelungată. Totodată, putem purta sacoul sau pantalonii și separat în numeroase combinații.

Pentru mai multe informații, vă invit să dași play clipului de mai sus.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search