In Fashion, Moda Femei

Cum port haine de iarna in tinute de primavara?

Am decis să vă arăt cum anume port eu hainele de iarnă în tinute de primavara pentru că vremea în această perioadă a anului este stranie. Azi e super cald, de-mi vine să ies din casă în șlapi, maine e ger de trebuie să îmi scot din nou geacă de blană din dulap.

Cum port haine de iarna in tinute de primavara?

Mai exact este vorba despre o geacă pe care nu am apucat să o prezint aici pe blog, care este recent adăugată colecției mele de blănuri (vedeți colecția în acest clip). Am comandat-o online și mi-a ajuns într-o perioadă în care deja era destul de cald pentru asemenea articole, însă bine am făcut că nu am pus-o departe, pentru că zilele acestea frigul a lovit țara noastră. Pe de o parte m-am întristat, pentru că tare aștept căldura ca să pot purta și tinute de primavara, dar pe de altă parte m-am bucurat pentru că am avut ocazia să port geaca nouă.

Cum port haine de iarna in tinute de primavara?

În sezoanele de tranziție, eu nu mă grăbesc să-mi curăț tot dulapul de hainele groase, pentru că mă pot folosi de acestea pentru a crea look-uri noi și inspirate. În acest caz, pentru o zi în care soarele ardea frumos pe cer, însă vântul era incredibil de rece, am decis să port geaca din blană în combinație cu o fustă scurtă și un pulover cu umerii goi.

Cum port haine de iarna in tinute de primavara?

Atunci când vremea e capricioasă, aleg să port o jachetă sau ceva mai călduros peste ținuta mea, iar în momentele în care e cald, să pot ușor să-mi adaptez ținuta fără a fi nevoie să  mă schimb. Astfel, atunci când a fost frig geaca mi-a ținut de cald, iar când se mai oprea vântul și simțeai cum te arde soarele, am renunțat la geacă și am rămas doar în puloverul cu umerii goi (este și el destul de călduros, perfect pentru seoznul de tranziție).

Cu toate că acest sezon de tranziție ne conferă o libertate mai mare din punct de vedere vestimentar, eu aștept ca primavara să își intre în drepturi și să nu mai avem parte de zile cu surprize gen, azi e super cald, mâine e frig.

Cum port haine de iarna in tinute de primavara?

Geaca de blana | Pulover | Fusta

Aștept să vă arăt tinute de primavara pentru că am deja câteva fuste pe care abia aștept să le port!

Deci, ne revedem curând.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 0 comments
  • Gina Octavia Marinescu
    Reply

    Merci pentru sfaturi, iulia albu.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search