In Fashion, Moda Femei

Cum port paltonul cu animal print

Paltoanele animal print au devenit un laitmotiv al sezonului, din punctul meu de vedere. Le vedem peste tot… în o mulțime de interpretări ale printului, sub o mulțime de forme și croiuri.

Adevărul este că acest print nu este tocmai ușor de asortat, dacă mă întrebați pe mine. Consider că este un print interesant, poate chiar excentric, iar dacă este prost asortat poate să ducă întregul look într-o zonă de kitsch. Personal, prefer să port animal print în combinații cât se poate de simple, asta pentru că stilul meu vestimentar nu este unul prea elaborat și complicat. Îmi place să fac asocieri de piese vestimentare statement (cum ar fi un palton cu animal print) cu piese simple, limitându-mi gama cromatică la o nuanță sau maxim 2-3 derivate ale acesteia.

Cum port paltonul cu animal print

Admir asocierile îndrăznețe, fie de culori, fie de materiale sau combinații de printuri, însă consider că e nevoie de un ochi foarte bine format pentru a rezulta look-uri reușite din astfel de combinații – dovadă stă chiar numărul mare de ținute eșuate care includ acest print.

Pentru a ilustra cât mai bine acest rânduri, vă prezint o ținută super basic, super casual (dacă pot să-i spun așa). O ținută de zi, care include celebrul palton cu animal print. Îmi place negrul – nu cred că mai există vreo urmă de îndoială, motiv pentru care am optat pentru o ținută all black. Pentru look-urile mele casual, asemenea asocieri funcționează cel mai bine, în majoritatea situațiilor.

Cum port paltonul cu animal print

Desigur, putem să purtăm paltonul cu animal print în combinații ceva mai interesante. Iată câteva sugestii în acest sens:

 • combină paltonul cu nuanțe intense: roșu, roz, galben
 • poartă paltonul  în combinație cu materiale precum denim-ul sau pielea
 • combină paltonul cu accesorii aurii
 • asociază paltonul cu piese vestimentare în nuanțe neutre (preferabil e să alegi o nuanță de maro, crem, bej regăsită în print)

Consider că un print interesant adaugă o doză de dinamism look-urilor noastre, însă totodată, dacă nu stăpânim foarte bine domeniul mix and match riscăm să obținem rezultate contrar așteptărilor și dorințelor noastre. De cele mai multe ori, atunci când nu sunt sigură de cum arată un print într-o combinație anume, prefer să mizez pe asocieri simple.

Cum port paltonul cu animal print

Palton animal print | Jeans | Hanorac | Accesorii

Voi ce părere aveți despre acest print? Vă place?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Bianca C.
  Reply

  Ce aparat foto și obiectiv folosești? Mereu ai poze minunate care completează articolele tale și mă încântă la nebunie! Keep up the great work! Kisses❤

  • Iulia A.
   Reply

   Multumesc mult!! Ma bucur sa aud asta. Folosesc Nikon d600 🙂 obiectiv nikkor 20mm f1.8. pupici :*

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search