In Fashion, Moda Femei

cum purtam articolele din blana iulia andrei fashion blog

Vă spuneam într-un articol anterior că până nu demult blana mi se părea puțin cam mult pentru mine. Și nu pentru că nu aș fi avut tupeul să port acest material, cât datorită faptului că în opinia mea, stilul meu vestimentar nu gusta acest gen de articole vestimentare.

Ei bine, este limpede că m-am înșelat… și acest lucru probabil că vi s-a întâmplat multora dintre voi, sau vi se întâmplă. Fie datorită faptului că blana vi se pare un material prea sofisticat, fie din cauza că  nu știți cum să o purtați, sau pur și simplu considerați că acest stil nu vă prinde.

Azi voi încerca cât de cât să clarific anumite aspecte în ceea ce privește modul în care putem purta articolele din blana.

Cum purtam articolele din blana?

Blana este într-adevăr un material  prețios și pretențios. Dar, aceste însușiri nu îl mai fac mai puțin purtabil, din contră, îl fac personajul principal din ținuta noastră.

Înainte de a vă da câteva idei, vă propun să aveți grijă la ce fel de blana alegeți să purtați. Sunt pe piață zeci de modele, dar nu toate sunt demne de a fi purtate.

Nu merg neaparat pe principiul potrivit căruia acele articole vestimentare cu prețuri exorbitante ar fi cea mai bună alegere, dar în acest caz mă văd nevoită să clarific acest lucru. Dacă vrei un articol vestimentar din blană, care să reziste mai mult de un sezon, atunci trebuie să investești. E clar, puține dintre noi ne permitem să aruncăm cu bani în blanuri naturale (și nici nu mi-ar plăcea, sinceră să fiu) care într-adevăr arată impecabil.

Blanuirile artificiale sunt la mare căutare, le găsești pe toate site-urile. În cazul în care nu știi de unde să începi AICI, AICI vei găsi câteva răspunsuri la întrebările tale.

Cum purtăm așadar, blănurile?

1. Cum purtam articolele din blana la  tinutele casual?

Cine zice că nu e permis să purtăm blănuri la ținute casual? Trebuie să devenim puțin mai lejere în ceea ce privește aceste reguli nefondate. O geacă din blana este într-adevăr elegantă și sofisticată, dar nu uitați un lucru extrem de important: totul ține de modul în care asortezi hainele.

Normal că nu vom purta o pereche de teniși cu geaca din blana. Vom opta pentru o pereche de cizme joase din piele care se potrivesc perfect cu blănita.

Cum purtam articolele din blana la  tinutele casual iulia andrei fashion blog

2. Cum purtam articolele din blana la tinute elegante?

Ei bine, aici e simplu și clar pentru toată lumea. O rochie de seară este complimentată de o blăniță. Indiferent de momentul zilei, o blană asortată cu o pereche de stiletto, un colier statement, un ruj roșu și o rochie pe corp este mai mult decât o declarație a elegaței desăvârșite.

Cum purtam articolele din blana la tinute elegante iulia andrei fashion blog

După cum ați văzut putem, purta blănurile în orice moment al zilei. Singurul lucru pe care trebuie să-l avem în minte este evenimentul la care luăm parte și modul în care combinăm hainele.

Acestea fiind spuse, vă doresc sa aveți parte de multă inspirație vestimentară!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search