In Fashion, Moda Femei

Cum ma imbrac daca sunt inalta fashion 101 iulia andrei fashion blog

Scriu acest articol, “Cum ma imbrac daca sunt inalta?”, la cererea voastră, dragele mele pentru că am primit multe răspunsuri pozitive în privința articolului precedent din seria „Fashion 101” – Cum mă îmbrac dacă sunt scunda?

Voi începe prin a-ți complimenta statura pentru că multe femei suferă de acest complex stupid al înălțimii, iar cum spuneam și în articolul anterior, frumusețea este regăsită în diversitate. Frumusețea este un termen relativ, așa că haide te rog, pentru câteva minute cât vei citi acest articol să lași la o parte miturile creionate de mass-media și să privești dincolo de suprafață. Sper să te regăsești în cuvintele de mai jos și mai ales sper să înveți, din cele ce urmează, să-ți valorifici calitățile.

Despre frumusețe aș putea începe un nou articol pentru că am multe de spus, dar un lucru îmi doresc să-l ți strâns în inima ta: femeia a fost creată să aducă frumusețe oriunde pășește. Nu doar femeia slabă și inalta sau cea scundă și perfect proporționată, ci fiecare femeie în parte, indiferent de înălțime, kg, culoarea pielii și așa mai departe. Așadar, în timp ce citești nu uita, ești frumoasă exact așa cum ești și nu ai ce să faci împotriva acestui lucru.

Cum ma imbrac daca sunt inalta?

Draga mea, dacă ești inalta ești o norocoasă datorită faptului că tocurile, chiar și la o nuntă, nu sunt obligatorii. Ai posibilitatea să porți cam orice în materie de vestimentație.

Dacă ai peste 1,70 și dispui de un trup lung și frumos, atunci tot ce trebuie să faci e să ai grijă să îl pui în evidență. Poți purta rochii lungi, scurte, pantaloni strâmți sau largi. Tocurile nu sunt o necesitate, dar cu toate acestea trebuie să îți definești stilul. Nu uita, orice ai purta trebuie să te simți bine, să îți placă și să te reprezinte. Până la urmă și modul în care ne îmbrăcăm poate spune multe despre personalitatea noastră.

Cum poti sa iti evidentiezi calitatile?

Ei bine, fustele tip bodycon (cele pe corp) sunt mai mult decât o necesitate pentru tine. Un trup lung și zvelt nu trebuie atât de ușor trecut cu vederea, trebuie pus în evidență cu ajutorul vestimentației.

Desigur, la o astfel de rochie sau fustă trebuie să adăugăm tocurile fie ele și de 5 cm. Să nu uităm totuși că niciun pantof nu arată la fel de bine precum un stiletto cu toc.

Cum ma imbrac daca sunt inalta rochie albastra fashion 101 iulia andrei fashion blog

Gasiti Rochia – AICI, iar Colierul – AICI

De asemenea, blugii sunt o opțiune ideală atât cei skinny cât și cei evazați (care reprezintă o tendință demnă de luat în considerare în acest sezon). Tocurile în acest caz sunt opționale, fie că vorbim despre un eveniment, fie că vorbim despre o zi normală la școală.

Poți purta blugii evazați cu tocuri dacă  nu te deranjează să mai adaugi încă câțiva cm în plus, la cei peste 1.70 ai tăi, dar și o pereche de botine cu toc mic sau deloc pentru o ținută de zi.

Blugii sunt cei mai buni prieteni ai tuturor, cred eu, așa că nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Cei skinny vor evidenția picioarele lungi și sunt perfecți pentru aproape orice situație (exceptând nunțile, banchetul și situații de acest gen).

Depinde mult de stilul tău vestimentar, dacă ești adepta unui stil elegant, probabil pantalonii evazați vor fi pe placul tău și îi vei purta cu drag. Dacă stilul casual este caracteristic ție atunci blugii skinny sunt pentru tine, fiind cât se poate de casual.

Cum ma imbrac daca sunt inalta fashion 101 iulia andrei fashion blog

Cămașa in carouri negru-galben – AICI
Cămașa in carouri roșu-negru – AICI
Blugi skinny – AICI
Botinele – AICI

Rochiile scurte sunt nemaipomenite combinate cu o pereche de colanți sau ciorapi negri mat, iar rochiile lungi sunt și acestea o opțiune grozavă (dar de preferat pentru un look de zi fără tocuri). O rochie lungă cu o crăpătură adâncă pe picior este ideală pentru o nuntă sau de ce nu chiar pentru banchetul de sfârșit de liceu. O rochie scurtă arată foarte bine cu o pereche de teniși sau botine cu toc mic pentru plimbările lungi de primăvară.

Nu există prea multe reguli, ai grijă însă la ce model de imprimeuri alegi, în cazul în care preferi hainele cu imprimeu. Unele imprimeuri au tendința de a adauga vizual câtiva cm în plus, așa că ferește-te de asemenea imprimeuri în cazul în care nu dorești contrariul.

tinuta eleganta pentru fete inalte cum ma imbrac daca sunt inalta fashion 101 iulia andrei fashion blog

Gasiti Rochia lungă – AICI, Rochia scurtă – AICI, iar Botinele – AICI

Pe scurt, atâta timp cât hainele pe care le porți te fac să te simți incredibil de bine, atunci ai cel mai reușit outfit! Nu ai restricție la niciun articol vestimentar, decât la cele care nu te fac să te simți fabulos, purtându-le.

Cheers to you, beautiful girls!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search