In Fashion, Moda Femei

A inceput sezonul nunților. Personal, abia aștept să merg la o nunta, însă pe lângă distracție mai vine și un mic stres legat de vestimentația potrivită. Vi se întâmplă și vouă?

Ce ar trebuie să port, în funcție de ce anume ar trebui să îmi aleg ținuta? Ce culori să NU port? Când e prea mult sclipici și care sunt limitele?

Vă răspund la aceste întrebări în noul clip de pe YouTube. Drept e că am făcut și eu puțin research pe acest subiect, iar înainte să mă pregătesc pentru o nunta, mai arunc o privire asupra acestor informații.

Totodată, știu că gusturile nu se discută și probabil veți simți puțină subiectivitate în ceea ce privește anumite alegeri vestimentare, însă sunt curioasă să văd ce părere aveți și voi legat de ce e prea mult pentru o ținută de nunta.

Cum sa NU te imbraci la NUNTA!

Consider că investiția într-o rochie scumpă nu este un deal bun, pentru că nu vrem să purtăm aceași rochie la toate nunțile din această vară. Cu pantofii, pe de altă parte, e altă poveste – o pereche simplă și frumoasă de sandale ne vor fi de mare ajutor în multe situații, nu doar la nunta. Personal, prefer să investesc într-o pereche de sandale deosebite și să aleg rochii simple, în culori puternice pe care să le accesorizez într-un mod potrivit cu tematica nunții la care umează să iau parte.

Sunt excepții, desigur, când e indicat să investim într-o rochie spectaculoasă, iar în acele momente sunt perfect de acord cu investiția. Pentru nunțile la care ne prezentăm ca simpli invitați, ar fi de preferat să nu exagerăm cu… nimic.

Vă invit să vizionați clipul, pentru a afla care sunt lucrurile de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem vestimentația potrivită pentru nunta, dar și ce anume NU ar trebuie să purtăm la o nunta.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Madalin
  Reply

  Interesant articol.

 • Maria
  Reply

  “A picat” la fix articolul 🙂
  In loc de sandale, o sa port pantofi nude, nunta fiind pe 16 luna viitoare.

 • Formație Nunta Iasi
  Reply

  Foarte bune sfaturile tale Iulia, ar fi bine ca acum ca tot începe sezonul de nunți, cei care știu ca au de mers ca și invitați la nunta, sa consulte astfel de bloguri. Bravo Iulia, tine-o tot așa!

 • Reply

  Dacă tot începe sezonul nunților, o sa dam și noi un share la articolul tau. Sunt foarte bune sfaturile tale.

 • Reply

  incep Nunțile, cu aceasta ocazie o sa dam și noi un share la articolul tau. Sunt foarte bune sfaturile tale.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search