In Beauty

O pereche de sprancene perfecte au puterea magică de a schimba radical aspectul feței noastre. Îmi dați dreptate?

Adevărul este că în ultima vreme am preferat să le las să crească și să își revină, după ce o perioadă bună de timp le-am pensat excesiv. Vă mai aduceți aminte de perioada aceea în care se purtau sprâncenele subțiri și arcuite? Ei bine, un lucru pe care l-am învățat pe pielea mea este că trendurile în materie de sprâncene nu ar trebui neaparat luate în seamă… mai ales atunci când se propun sprancene subțiri cât un fir de ață. Din nefericire, un fir smuls în repetate ori foarte greu se va reface… sau există șanse să nu mai crească în acel loc niciodată.

Cum sa obtinem sprancene perfecte?

Pe mine nu m-a prins niciodată foarte bine acea formă subțire de sprâncene, super îngrijite și vopsite. Tocmai din acest motiv am renunțat la vopsit și la pensat la salon. Desigur, nu vă imaginați că nu am mai băgat penseta deloc în acestea, însă am făcut-o unde era strict nevoie și cam atât.

Mi-am zis că dacă treaba cu uleiurile naturale nu funcționează, poate golurile mele din sprancene vor dispărea cu timpul, dacă nu le mai smulg. Din păcate, încă mai am goluri care servesc drept amintire din perioada în care am început eu să-mi pensez sprancenele și m-am bazat pe trendurile din acea vreme, mare greșeală.

Lash Art Studio Oradea

De curând însă, discutând cu Timea în timp ce îmi aplica extensiile de gene, despre faptul că nu mai merg la pensat de ceva vreme, aceasta mi-a propus să fac o vizită noului studio care se axează doar pe stilizare sprâncene și aplicarea extensiilor de gene. Studioul Lash Art Oradea, s-a deschis recent, iar eu am fost super încântată să văd cum arată și mai ales ce propunere au experții pentru stilizarea sprâncenelor mele nepensate.

Cum sa obtinem sprancene perfecte?

Trebuie să vă spun că nu am nici o problemă să mă las pe mâna Timeei sau a fetelor pe care ea le-a pregătit, pentru că mereu fac o treabă perfectă. Astfel, am ajuns la studio și am zis că ar fi interesant să filmez procesul. Mie personal mi s-a părut inedit, modul în care se măsoară proporțiile pentru ca sprâncenele să nu fie nici prea subțiri, nici prea lungi.

Cu toate că sunt blondă, îmi place contrastul dintre nuanța părului și cea a sprâncenelor, iar fetele au înțeles asta și am umplut golurile din sprâncene doar cu fard special. Așa cum vedeți, s-a păstrat forma naturală a sprancenelor, doar că prin anumite tehnici speciale de smulgere a firelor cu ceară, forma pare mai accentuată.

Vă invit să vizionați clipul de pe Youtube și să vedeți exact procesul și rezultatul!

Am primit de la fete și fardul Neyes Brows pentru a masca golurile din sprâncene, acasă. Acum, după 2 săptămâni sprâncenele încă arată îngrijite și bine conturate. Mă bucur că fetele au înțeles ce doresc și au făcut sprâncenele mele să arate uman, după mai bine de 6 luni de când nu le-am pensat la salon.

Voi cum stati cu sprâncenele? Aveți exepriențe neplăcute cu acestea?

Lash Art Studio Oradea: 0741 533 677
Neyes Brows Bucuresti: 0721 332 224

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search