In Beauty

Celulita este un subiect de maxim interest pentru noi, femeile. Din păcate, celulita nu ține cont de numărul de kg sau de forma corpului, aceasta se instalează atunci când nu avem grijă la alimentație și neglijăm mișcarea.

Nu cred că există femeie care să nu fi avut cel puțin o dată în viață probleme cu celulita și noi toate știm că odată instalată, scăpăm tare greu de ea.

Eu am mai vorbit în mare despre acest subiect, într-un video pe canalul meu de YouTube, însă azi vreau să vă vorbesc doar despre această problemă și despre cum o mențin eu sub control. Aici nu e vorba de o perioadă în care fac aceste lucruri pe care urmează să le enumăr mai jos, e vorba despre un stil de viață pe care l-am adoptat.

Cum scapi de celulita?

1. Alimentația

Nimeni, nici un aparat, nici un masaj, nici un medic nu te va scăpa de această problemă dacă nu ai grijă la ce alimente introduci în corpul tău. Este foarte important să ai o alimentație echilibrată, să eviți zahărul, produsele fast food, prăjelile, sucurile și toate produsele super procesate. Înlocuiște-le cu legume proaspete, cu fructe, gustări mici și bogat în fibre.
Primul pas pe care trebui să îl faci în această luptă cu celulita este să îți schimbi alimentația. Pe canalul meu de YouTube găsiți mai multe sugestii legate de ce anume mănânc, în caz că aveți nevoie de puțină inspirație.

În cazul meu alimentația a fost 70% cauza instalării celulitei.

2. Bea apă

Nici nu are sens să vă mai spun cât de importantă este apa pentru organismul nostru, însă dacă nu bem apă nu avem cum să eliminăm toxinele din corp. Apa este esențială atunci când dorim să scăpăm de acel feeling de „pufoșenie” când ne simțim corpul parcă umflat, pufos, greu. Eu am ajuns să beau aproximativ 2,5 L/zi și mă simt mult mai fresh, am mai multă energie și mă simt mult mai ușoară.

3. Mișcare

Este important să facem măcar o plimbare de 30 de minute zilnic. În acest fel ardem caloriile în plus și ne menținem la greutatea dorită (în cazul în care nu dorim să slăbim). Dacă vrei să slăbești exercițiile de cardio + greutăți sunt necesare alături de o dietă bazată pe o alimentație sănătoasă (personal nu cred in diete minune, cred doar în a adopta o alimentația sănătoasă).

4. Masajul

Celulita nu dispare doar dacă slăbești sau faci mișcare. Dacă slăbești fără să faci masaj pielea va avea un aspect neplăcut. Pentru o piele fermă și tonifiată e nevoie de multe ore petrecute în sala de sport și mult masaj. Fie că vorbim despre masajul clasic, fie LPG, personal recomand cu mare, mare drag masajul! Eu am început să fac masaj anticelulitic de aproximativ 3 ani și continui să fac săptămânal.

Pe lângă masajul clasic care este super eficient dacă găsiți persoana potrivită!!, o altă metodă eficientă este tehnica LPG – un aparat care reduce celulita, reduce retenția de apă și redă fermitatea. În noul clip vă iau cu mine la cele 6 ședințe de LPG și vă invit să vedeți despre ce este mai exact vorba.

Cum scapi de CELULITA?

Adevărul este că eu nu mai am probleme cu celulita în prezent, pentru că fac toate lucrurile enumerate mai sus, iar pe parcursul celor 6 sedințelor de LPG (2 săptămâni) am mers la sală de 3 ori pe săptămână, am avut grijă la ce mănânc și am făcut masaj anticelulitic o dată pe săptămână.  Este recomandat ca odată ce începeți tratamentul LPG să faceți minim 3 ședințe pe săptămână. Bineînțeles, în funcție de fiecare persoană, alături de personalul avizat, veți stabili de câte ședințe e nevoie pentru a ajunge la rezultatul dorit.

După aproximativ 3 ședințe pielea devine mai fermă, se reduce retenția de apă și s-ar putea să vedeți și o diminuare a celulutei.

O ședință durează aproximativ 40 de minute, timp în care se lucrează maxim 4 zone. Eu am ales să lucrez: brațele, abdomenul, partea interioară și exterioară a coapselor. În funcție de anumite criterii, stabiliți alături de specialiști care sunt zonele problematice pe care trebuie să le lucrați. Odată ce ajungeți la rezultatele dorite, e nevoi de o ședință de întreținere o dată pe lună sau chiar la câteva luni, în funcție de recomandările specialistului care va face procedura.

Desigur, dacă începeți un tratament LPG nu este necesar să mai faceți și clasicul masaj anticelulitic, însă este recomandat să aveți grijă la alimentație și să faceți mișcare. Nu vă așteptați la miracole dacă nu sunteți dispuse să schimbați unele obiceiuri proaste sau să vă faceți alte obiceiuri sănătoase (ex. mersul la sală sau masaj).

Procedura LPG nu lasă urme pe corp, nu veți avea vânătai sau pete roșiatice, pentru că aparatul și tehnica este una non invazivă.

Dacă sunteți din Oradea, vă recomand cu mare drag salonul Gossip Studio, unde puteți efectua această procedură, cât și masaje anticelulitice clasice.

Detalii legate de procedură găsiți pe site-ul Gossip  sau pe pagina de Facebook Gossip Studio.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Rochii
    Reply

    O sa incerc, m-ai facut foarte curioasa! Raluca (https://evio.ro)

  • Vali
    Reply

    Eu folosesc pentru eliminarea celulitei niste suplimente celinea. Le iau de cateva zile si pana acum nu au aparut rezultate.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search