In Fashion, Moda Femei

Dacă vă întrebați vreodată cum se produc hainele, cum o idee se pune pe foaie și mai apoi ajunge la un produs final… azi vă iau cu mine în culisele brandului StarShinerS.

Mereu am considerat că este important să susținem brandurile locale, iar atunci când un brand local devine un nume recunosc pe plan național, nu pot decât să fiu mândră și să vă arăt și vouă cum se face treaba…. bună și de calitate.

Am avut ocazia să colaborez cu StarShinerS deja de câtiva ani și am văzut cum au crescut frumos, am cunoscut oamenii din spate – oameni pasionați și talentați! De curând s-a redeschis Showroom-ul din Palota – motiv pentru care am și decis să filmăm acest bts (behind the scenes).

Cum se fac hainele? Behind the scenes

Mereu am fost pasionată de acest domeniu și mi se pare incredibil cum o idee prinde viață. Prin multă muncă, desigur. Până ca produsul final să ajungă în mâinile clientului, acesta trece printr-un adevărat procedeu de creare – e greu de explicat, așa că mai bine urmăriți clipul pentru a vedea exact la ce mă refer.

Un lucru grozav e faptul că cei de la StarShinerS creează print-uri unicate, gândite și aduse la viață de multe mâini talentate. De multe ori, e greu de imaginat prin câte etape trebuie să treacă un produs pentru ca mai apoi să ajungă la mine în stare perfectă.

Am vrut să vă arătat puțin din ce înseamnă o zi în spatele unui brand românesc de producție vestimentară. Am încercat să comprimăm totul în câteva minute care sper să vă placă și să vă inspire în a încuraja mai mult brandurile locale. E cu adevărat o bucurie să porți un produs made in România, Oradea și toată lumea să îl admire.

Cu toate că în acest clip nu discutăm despre ce purtăm/cum ne îmbrăcăm sau alte subiecte asemănătoare – în acest clip facem o excursie în spatele a ceea ce vedem pe un site de haine, pentru a putea înțelege și aprecia mai mult munca și dedicarea. Suntem un popor talentat, muncitor și creativ – o dovadă vie e acest brand.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search