In Beauty

Ne aflăm deja în plin sezon estival, iar epilarea ne preocupă acum mai mult ca niciodată. Așa cum probabil ați văzut, cei care îmi urmăriți blogul, eu în toamna anului trecut am început procesul de epilare definitvă.

Corect ar fi să-i spun epilare progresivă, mai degrabă, pentru că implică un proces lung până a ajunge la rezultatele dorite. Adevărul este că deși știam ce implică, de la bun început, nici eu nu m-am așteptat să dureze atât de mult, însă după fiecare ședință s-au văzut rezultate tot mai bune.

Pentru că mi-ați pus întrebări multe referitoare la această experiență, am decis să aleg câteva dintre cele mai frecvente întrebări și să vă povestesc în detaliu despre cum a decurs experiența mea cu epilarea definitivă.

Cum se face epilarea definititva?

În ce constă de epilarea definitivă?

Ei bine, fiindcă e mai greu să vă povestesc și să vă las pe voi să vă imaginați, am filmat pentru voi o demonstrație. E simplu și rapid.

Te urci frumos pe pat, își pui ochelarii de protecție și stai cuminte, timp în care doamna drăguță aplică gelul pentru protecție împotriva arsurilor, iar mai apoi pune aparatul pe zona în care dorim să scăpăm de păr. Exact cum vedeți în imagini.

Lumina are efect pe toată porțiunea pe care vedeți urma lăsată de aparat, deci aproximativ 5 cm.

După ce am tratat toată zona dorită, ștergem gelul și suntem gata.

Cum se face epilarea definititva?

Ce nu mi-a plăcut la epilarea definitiva?

Ca în orice domeniu, și în acest caz există câteva aspecte neplăcute, pe care mă simt obligată față de voi să le enumăr. Poate unele dintre voi aveți așteptări gen mergeți în salon o dată, de două ori și totul iese exact cum visați. Din păcate, în realitate lucrurile nu stau chiar așa, iar cel mai bine este să fiți bine documentate înainte să faceți acest pas și să știți exact ce vă așteaptă. cu tot cu părți rele și bune.

Așadar, nu mi-a plăcut faptul că procesul în sine este unul foarte dureros, sau cel puțin pentru mine a fost. Este adevărat că depinde de la persoană la persoană, însă eu m-am așteptat să nu simt nimic și cred că și datorită acestui lucru am simțit durerea și mai puternică. Desigur, durerea diferă și în funcție de zona tratată.

Cred că acesta este cam singurul aspect care nu mi-a plăcut deloc. Probabil mă incomodează și faptul că procesul se întinde până la aproape un an deja (în octombrie), iar eu mă așteptam să termin cu tot după vreo maxim 6 ședințe, adică jumătate de an. Încă o dată și aici depinde de persoană.

Ce mi-a plăcut la epilarea definitiva?

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că toată treaba durează maxim 10 minute. Doare, însă e o durere extrem de scurtă. Deci, deși recunosc că merg cu groază de cele mai multe ori, faptul că știu că trece foarte repede, mă consolează și tocmai din acest motiv am reușit să duc la bun sfârșit acest proces.

Mi-a plăcut că am avut rezultate încă după prima ședință. Nu aș fi crezut dacă nu aș fi văzut pe propria mea piele. Pe bune, părul chiar cade singur și nu mai crește în acele zone – e incredibil.

Ce rezultate am avut?

Așa cum am spus, rezultatele au apărut încă după prima ședință. După cea de-a șasea ședință părul a dispărut în proporție de 50-60%, iar după cea de-a opta ședință  în proporție de 90%.

Sunt foarte încântată de rezultate, e grozav să nu te mai stresezi cu această mică problemă.

Alte detalii referitoare la ce trebuie să faceți înainte și după ședință, sau ce trebuie să evitați atunci când începeți procesul de epilare definitivă, am enumerat pe larg, într-un articol anterior, pe care vă invit să-l citiți în caz că doriți să vă documentați și mai bine.

De asemenea, pentru cele care locuiși în Oradea, trebuie să menționez faptul că eu am făcut toate ședințele de epilare definitivă la salonul Vogue Center by Estetica Glamour, un salon pe care vi-l recomand cu tot dragul.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search