In Fashion, Moda Barbati

cum se imbraca barbatii de craciun sarbatori de iarna fashion 101 iulia andrei fashion blog

Știu că barbatii nu par atât de interesați precum noi, fetele, de modul cum se imbraca, dar mi-am zis… măcar o dată pe an trebuie cineva să puncteze anumite chestiuni ce țin de vestimentație și pentru dragii noștrii prieteni, frați, iubiți și așa mai departe.

Așa că am să mă adresez vouă, băieți, barbati prin acest articol și sper ca să vă stea drept inspirație.

O să încep prin a vă spune că modul în care arătați spune multe despre voi, modul în care vă îmbrăcați denotă personalitatea voastră și de cele mai multe ori vestimentația spune mai  multe decât am vrea să arătăm. Așa că dacă continui să spui că nu contează modul în care te îmbraci, atunci nu mai are rost să te aburesc eu aici cu ideile mele, move on. Dar, aș vrea ca măcar atât să-ți aduci aminte… fie că vrei fie că nu, modul în care ne îmbrăcăm spune ceva despre noi. Gândește-te deci, ce vrei ca hainele să spună despre tine?

Dacă toată ziua joci fotbal, probabil vei avea influențe de acest gen în ținutele tale, dacă ești un om de afaceri sigur vei opta pentru un stil mai formal… dar, azi dezbatem tema Craciunului!

Și știu, la voi e simplu. Nu vă ies fire cărunte în căutarea modelului de rochie perfect și  nici al pantofilor, dar cu toate acestea tot e greu. E greu să alegi cravata potrivită sau e greu să te decizi dacă vei opta pentru blugi ori pentru pantalonii de la costum? … sau nu?.. oricum ar fi… întrebarea rămâne…

Cum se imbraca barbatii de Crăciun?

Cum spuneam și într-un articol destinat fetelor… seara de Craciun este prin natura ei o celebrare. Este un eveniment, fie că alegi să stai acasă, cu familia, fie că decizi să ieși în oraș.

Iar, pentru a fi și mai practic și util pentru voi am născocit două situații în care te poți afla în seara de Crăciun.

Cum ma imbrac acasa la o cina cu familia, prietenii, in seara de Craciun?

Ei bine, în această situație am să fiu îngăduitoare și am să-ți propun să păstrezi cămașa și cravata si să schimbi pantalonii de costum cu cei jeansii.

cum se imbraca barbatii de craciun la o cina cu familia acasa sau cu prietenii iulia andrei fashion blog

Desigur, dacă nu ești fan al accesoriilor gen cravată sau papion poți renunța la ele. Poartă un cardigan, sacou peste cămașă. Ai grijă să păstrezi aceleași culori pentru a crea o armonie între articolele pe care le porți. Asortează cureaua cu pantofii și blugii cu cămașa.

cum se imbraca barbatii in seara de craciun cu familia si prietenii iulia andrei fashion blog

Cum ma imbrac la un concert de colinde sau la o seara in oras de Craciun?

Cred că acum e momentul să îi arăți fetei pe care o placi că poți arăta extrem de bine și în costum. Nu trebuie să fie ca la nuntă, nu exagera.

Alege o pereche de pantaloni de costum și un sacou, o cravată cu imprimeu, o cămașă simplă, într-o nuanță regăsită în culorile cravatei. Nu uita să asortezi pantofii. Și pentru un plus de eleganță pune-ți un ceas masiv.

cum se imbraca barbatii la un concert de colinde sau o seara in oras de craciun iulia andrei fashion blog

Știu că nu toți sunteți fanii costumelor, așa că în acest caz un pantalon de blugi, o cămașă, o cravată și un sacou pot face minuni. Nu uita de pantofi, lasă tenișii pe altă zi.

cum se imbraca barbatii la un concert de colinde sau o seara in oras de craciun iulia andrei fashion blog

Pe scurt, cu ocazia acestei sărbători de Craciun până și orașul capătă „haine” strălucitoare, cu atât mai mult noi ar trebui să ne dăm silința să arătăm impecabil.

Toate articolele de mai sus le puteți găsi pe site-ul Asos.com.

Iar eu vă urez succes în găsirea articolelor pe care le urmăriți!

Iulia A.

Recommended Posts
Comments
  • Lamiita Durac
    Reply

    Da , depinde unde sarbatoresti , de stilul tau si de peronalitatea ta , de mai multi factori , zic eu . E bine ca ai dai cateva idei .

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search