In Fashion, Moda Femei

Știu că ne aflăm deja la sfârșitul lunii Ianuarie, însă tare mult am vrut să vă arat ce cumparaturi de iarnă am făcut în ultima vreme.

Mai precis, vreau să vă povestesc despre un site de haine foarte cool. Un site pe care l-am descoperit înainte de Crăciun și de atunci încontinuu găsesc articole vestimentare grozave, pe care le vreau!!

Cumparaturi pentru iarna

De o bună perioadă de timp am fost în căutarea bocancilor perfecți, iar atunci când i-am descoperit pe site-ul VIPme.com, nu am stat pe gânduri și am achiziționat. Firește, pe lângă boncancii negri am mai luat o pereche de ghete și încă 2 produse.

Am fost super plăcut surprinsă de calitatea produselor. Fac shopping online de multă vreme, însă peste o piele atât de moale și de calitativă, vă spun sincer că nu am mai dat. La fel stă treaba și cu restul produselor, dar vă povestesc în detaliu despre fiecare în parte, în noul clip de pe canalul meu de Youtube *btw SUBSCRIBE if you like it!!

Cumparaturi pentru iarna

În cazul în care vreți să faceți cumpărături pe site, puteti folosi codul IULIA478 și veți primi o reducere de $5 la cumpărături de peste $50!

Coletele sunt livrate prin curier rapid și ajung în aproximativ 2 săptămâni de la plasarea comenzii. Eu chiar am fost suprinsă de cât de repede mi-a ajuns coletul pentru că în mod normal, atunci când fac cumpărături de pe alte site-uri din străinătate, coletele ajung în minin 2-3 săptămâni, dacă sunt livrate prin curierat rapid.

Vă recomand să aruncați o privire pe site, din experiență vă spun că produsele arată și mai bine în realitate. Adică, de cele mai multe ori fotografiile nu reflectă cel mai corect realitatea, însă nu și în acest caz. În situația mea, produsele arată mai bine decât ce am văzut eu pe site.

Cumparaturi pentru iarna

Bocanci negri | Ghete argintii | Palton baby blue | Hanorac roșu

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Reply

    Si cat costa taxa curierului daca e din alta tara?

    • Reply

      Depinde curier. Spre exemplu, eu cand am primit colete prin UPS nu am platit nimic in plus, insa atunci cand am ales DHL mereu am platit o taxa vamala (care se face in functie de valoarea coletului + comisionul DHL)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search