De CRACIUN la DISNEYLAND

Perioadă sărbătorilor de iarnă, de Craciun, Disneyland devine unul dintre cele mai frumoase locuri pe care trebuie să le treci pe lista de must-visit.

Desigur, Disneyland este un loc minunat de vizitat în orice perioadă a anului, însă de Craciun, totul capătă un aer și mai feeric, exact așa cum îmi imaginam. Plin de luminițe, decorațiuni deosebite și colinde peste tot – singurul lucru care lipsește e zăpadă, așa cum am mai spus. Parcă un Craciun fără zăpadă nu e cu adevărat Craciun… nu-i așa?

De CRACIUN la DISNEYLAND_Iulia Andrei

De CRACIUN la DISNEYLAND_Iulia Andrei

Anul acesta este a doua oară când ajungem la Disneyland și am savurat la maxim fiecare moment acolo, exact cum făcusem și prima dată. Am început distracția în California Adventure Park, unde am profitat de fiecare ride nebun – dacă sunteți amatori de senzații tari, atunci sigur o să vă placă acest parc de distracții. Aici găsim ride-uri potrivite pentru toate vârstele, deci fiecare are ce să facă.

Recomand Guardians of the Galaxy, Soarin, Grizzly River Run, Radiators Springs Racers!

De CRACIUN la DISNEYLAND_Iulia Andrei

De CRACIUN la DISNEYLAND_Iulia Andrei

Am continuat distracția la Disneyland – tărâmul fermecat unde, tot așa, putem găsi ride-uri pentru toată lumea: de la mic la mare.  Câteva dintre favorite mele au fost: Indiana Jones Adventure, Pirates of the Caribbean, Big Thunder Mountain Railroad.

Sigur, sunt o grămadă de rides, însă dacă e aglomerat sunt șanse mari să nu apuci să le încerci pe toate. Nici anul trecut, nici acum nu am apucat să ne dăm pe toate, cu toate că am încercat să nu repetăm aceleași rides ca anul trecut.

Noi am fost într-o zi de marți și speram să nu prindem o zi foarte aglomerată, însă a fost destul de plin, motiv pentru care am pierdut mult timp așteptând la cozi pentru a putea intra pe rides. Asta este un mic dezavantaj, dar din fericire este posibil ca la fiecare 2 ore să achiziționezi un fast pass. Cu acel fast pass poți intra mai repede la anumite ride-uri, la anumite ore, dar și așa timpul de așteptare nu a fost mai mic de 20 de minute. Deci, înarmați-vă cu răbdare multă!

Oricum ar fi, a fost o zi minunată și cu siguranță a meritat așteptarea la fiecare! Indiferent de vârstă, Disneyland e un loc pentru toată lumea!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search