In Fashion, Moda Femei

De la office la casual cu acelasi palton

Nu aș fi crezut niciodată că un palton statement poate fi cu așa ușurință purtat atât în ținute office, cât și în ținute casual/sport.

Paltonul acesta roșu, mi-a atras atenia încă de când am pășit prima oară în magazin, însă cumva mă gândeam că nu e prea versatil sau avem oarecum o idee preconcepută legată de paltoane și ținute office. Probabil m-am uitat prea mult la Suits și acum, de fiecare dată când văd un palton lung îl asociez direct cu ținute pentru office.

De la office la casual cu acelasi palton

Destul de greșit a fost să fac asemenea asocieri, pentru că după ce l-am adus acasă (evident, nu am ieșit fără el din magazin, haha) am realizat că pot să îl port cu aproape orice. De la rochii elegante, la ținute office și până și cu outfit-ul meu pentru sală, paltonul ăsta devine încet cea mai purtată haină de iarnă.

De la office la casual cu acelasi palton

Palton | Blugi | Hoodie (similar)

De când îl am l-am purtat în o mulțime de combinații vestimentare, însă am ales să vă prezint azi un look care mă reprezintă pe mine cel mai mult și care poate fi ușor neașteptat.

Pentru că deja cu tocuri cui, stiletto sau pantofi office îl vizualizăm destul de ușor, propunerea mea îl ilustrează purtat în combinație cu adidașii preferați, pantaloni super basic și un hoodie. Simplu, casual și super fresh.

De la office la casual cu acelasi palton

Stilul meu vestimentar nu este unul super fancy sau elegant. Mai degrabă aș alege să port tenișii în defavoarea tocurilor, așa că sunt super încântată când paltonul roșu arată atât de bine și în ținute basic.

De la office la casual cu acelasi palton

Adevărul este că dacă nu lucrezi la birou și nu trebuie să fii mereu pe tocuri, investițiile în articole vestimentare diferite față de ce porți în mod normal, zi de zi, pot fi inutile sau uneori chiar proaste. Așadar, atunci când descoperi articole vestimentare care să se potrivească în situații atât de diferite, go for it!

De la office la casual cu acelasi palton

Sinceră să fiu, în momentul în care l-am achizișionat mă gândeam că va fi încă un palton frumos adăugat colecției de îmbrăcăminte pe care nu o port pentru că nu am unde… însă m-am înselat în privința lui și mai mult decât atât a devenit articolul meu favorit din ultima vreme.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • LauRa Georgiana on Facebook
  Reply

  4

 • Stoica Diana
  Reply

  Bună, Iulia,
  Am văzut și eu pe site-ul celor de la Starshiners acest palton și mi-a plăcut mult, însă după ce m-am delectat cu pozele tale din acest articol, mi-am făcut decizia și mai grea…
  Să înțeleg că nu este acel roșu pe care îl văd pe site? Din pozele tale reiese că ar fi un roșu cherry… Sunt într-o mare dilemă… Mă poți ajuta, te rog, cu un răspuns?
  Îți mulțumesc, Iulia!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search