In Beauty, Fashion, Moda Femei

Mereu am admirat blondul și încă de mică visam să am par blond. Unul dintre lucrurile pe care mi le-am dorit să le fac atunci când „voi fi mare” a fost să îmi (de)colorez părul.

De la Ombre la Par Blond

Se pare că visele copilăriei m-au urmărit și așa cum veți vedea azi, am ajuns, într-un final la par blond, exact așa cum îmi doream. Alături de oameni dragi de la MC Studio, ne-am gândit că ar fi o idee minunată să filmăm tot procesul pentru ca voi să puteți urmăriți toată această operațiune prin care am trecut, pentru a ajunge de la ombre la acest blond vanilie, o nuanță de blond cât mai naturală.

De la Ombre la Par Blond

Adevărul este că e multă treabă și dacă cumva vă bate gândul să faceți asemenea schimbări de look, vă recomand cu toată căldura să nu o faceți acasă, singure. Este foarte important să fiți atente la produsele care intră în contact direct cu părul vostru, mai ales în asemenea situații, în care părul oricum este agresat. Vă spun sincer că altfel arată și se simte un păr proaspăt decolorat și vopsit, după ce pe el s-au aplicat doar produse de bună calitate.

De la Ombre la Par Blond

Echipa MC Studio, a făcut o treabă minunată și a ajutat la materializarea dorinței mele. De asemenea, după ce am ajuns la culoarea dorită, am zis că e necesar să vedem ce make-up se potrivește cel mai bine cu noul look, iar Cristina Foit, pe care o găsiți tot la MC Studio, a făcut o treabă excelentă. Rezultatul îl vedeți și voi și sper să vă placă la fel de mult cum îmi place mie.

De la Ombre la Par Blond

Trebuie să recunosc că blondul îmi dă un good feeling, parcă mă binedispune. Totodată, trebuie să vă mărturisesc faptul că mi-a luat vreo 2-3 zile să mă obișnuiesc cu noul look. În primele zile încă mă șocam de fiecare dată când mă vedeam din greșeală în oglindă. Cu toate acestea, cred că e important să porți culoarea care te face să te simți bine purtând-o, iar acest lucru sigur se va transmite și în exterior. Sunteți de acord cu mine? Aveți o culoare care să vă facă să vă simțiți bine?

De la Ombre la Par Blond
De la Ombre la Par Blond

Rochie | Sandale  | MC Studio 

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Studio Galati
  Reply

  Iti sta foarte ,foarte bine!!! Esti superba :* Apropo ,imi place foarte mult tinuta ….si sandalutele. 🙂

 • Alina
  Reply

  Ti-a iesit foarte bine, si arati superb in noul look. Te pup :* .

  • Iulia A.
   Reply

   ma bucur ca iti place! si eu il ador! pupici :*:*

 • Alina M. Balog
  Reply

  Arati foarte bine cu noul look, Te pup :* .

  • Iulia A.
   Reply

   multumesc mult draga mea, pupici :*

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search