In Beauty

De unde cumparam produse cosmetice la preturi bune Galla Cosmetics Iulia Andrei Fashion BlogProdusele cosmetice au fost și vor fi tot timpul un subiect de interes pentru fiecare femeie.

De unde le cumpărăm, care sunt cele mai bune, unde putem găsi cel mai bun preț și așa mai departe. Personal, de o perioada bună de timp apelez exclusiv la shopping-ul online în ceea ce privește produsele cosmetice. Fac acest lucru din mai multe motive:

 • pentru că folosesc produse care nu se găsesc în mall, de cele mai multe ori
 • pentru că economisesc timp
 • pentru că de multe ori le găsesc la un preț mai bun decât în magazine
 • pentru că în 2-3 zile îmi vin frumos împachetate la ușă

Un site pe care l-am descoperit de curând și ale cărui produse le-am încercat cu mare drag este Galla Cosmetics. Îmi place să încerc tot timpul produse noi și mai mult îmi place să descopăr produse care să mi se potrivească. Ca un mare negociator ce sunt, de cele mai multe ori caut să achiziționez produsul de pe site-ul care îmi oferă cel mai bun preț – evident, cel mai mic preț ( o calitate pe care cu greu am reușit să o obțin și pe care se întâmplă des să nu o pot controla).

Cosmetice la preturi mici

La Galla Cosmetics am găsit produse la prețuri excelente. Evident, după ce am testat câteva dintre produse pot să spun că raportul-calitate preț este unul foarte bun.

Ca să vă faceți o idee mai exactă, am să vă povestesc puțin despre câteva dintre noile mele achiziții în materie de cosmetice, de pe site-ul Galla Cosmetics.

Paleta de farduri de ochi Technic Electric EyeShadow

De unde cumparam produse cosmetice la preturi bune Galla Cosmetics Iulia Andrei Fashion Blog

Culorile sunt intens pigmentate și rezistente. E drept că nu apelez foarte des la un machiaj foarte colorat și intest, dar pentru unele accente de culoare, mă declar mulțumită de acest produs.

De unde cumparam produse cosmetice la preturi bune Galla Cosmetics Iulia Andrei Fashion Blog

Un anticearcăn foarte bun, care maschează perfect nopțile nedormite. Îmi place foarte mult că este 2 in 1 ,iar pudra de aceași nuanță dă acel finish machiajului.

De unde cumparam produse cosmetice la preturi bune Galla Cosmetics Iulia Andrei Fashion Blog

Un blush puternic pigmentat și rezistent. Îmi place în mod special pentru că conține două nuanțe, una mai închisă și una mai deschisă, iar dacă știi ce faci poți foarte frumos să te joci cu umbrele.

Rujurile – AICI

De unde cumparam produse cosmetice la preturi bune Galla Cosmetics Iulia Andrei Fashion Blog

Am încercat mai multe tipuri de rujuri, însă cel mai mult mi-a plăcut cel de la City Color Matte Lipstick. Poate și pentru că sunt fana rujurilor mate. Următorul pe lista mea sigur e cel  de la LOreal – Infallible Duo – mai ales că acum îl găsim la reducere, la un preț extrem de bun.

Dacă nu mă credeți, vă invit să aruncați o privire pe site și să vă minunați singure de prețurile excelente. Trebuie să vă mai spun că la comenzile de peste 120 lei, transportul este gratuit, iar comenzile plasate până la ora 14.00 se livrează în aceași zi.

Eu propun să nu mai stăm pe gânduri și să trecem la treabă, nu întâlnim zilnic reduceri la produsele cosmetice, nu-i așa?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Ana Maria Blog
  Reply

  Foarte util articolul 🙂
  Multumim :*

  http://anamariaben.blogspot.ro

  • Iulia A.
   Reply

   Ma buccur ca iti place, Ana Maria! Te pup :*

 • excursii romania
  Reply

  un articol extrem de interesant iar unele din produse cum ar fi City Color Matte Lipstick este unul din preferatele mele!

 • Lamiita Durac
  Reply

  Si imi propusesem sa nu mai intru pe niciun site deocamdata dar nu am rezistat :))

 • trenda
  Reply

  Eram in cautarea unei noi solutii pentru cearcane. Cu siguranta voi incerca CONCEALER & POWDER MANHATTAN 2 IN 1, cel pe care il recomanzi in editorial. Multumesc pentru pont 😉 !

 • Rokoll@
  Reply

  Nu am mai auzit de acest site dar intr-adevăr are prețuri bune

 • Mariana Musat
  Reply

  Foarte util articolul, chiar acum ma uit sa imi achizitionez rujul City Color Matte Lipstick, este o nuanta super, ce nu-i poti rezista! Multumesc frumos, o zi buna!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search