In Fashion, Moda Femei

Denim + denim + denim. Se (mai) poarta

Ce părere aveți despre ținutele all denim? Denim din cap până-n picioare… un trend care era super în vogă pe vremea când eram eu micuță, moda revine.

Cred că eram prin gimnaziu când se purtau costumele din blugi și nu până demult mi se părea super funny să văd pe stradă o tipă îmbrăcată așa. Parcă părea demodat și nu aș fi purtat atunci așa ceva nici în ruptul capului.

Denim + denim + denim. Se (mai) poarta

Daaar, tendințele au așa o putere de convingere super ciudată asupra mea, haha. Uite așa m-am trezit în urmă cu vreun an cu o grămadă de jachete din denim, cămăși, rochii și fuste… am dezvoltat încet o mică obsesie pentru acest material. Cu toate că în urmă cu ceva vreme nu aș fi purtat blugi în combinație cu o jachetă din denim nici dacă mă plăteai… ok, poate așa aș fi purtat, haha.

Denim + denim + denim. Se (mai) poarta

Jacheta denim (similar) | Fusta (similar)

Am ajuns să mi se pară super cool și fresh o ținută denim head – to – toe. Un t-shirt loose cu print și un costum din blugi, o pereche de teniși și un rucsac arată chiar bine într-un look de zi. Un outfit pe care îl adopt des și care mi se potrivește. Așadar, din partea mea acest trend primește un biiiiig LIKE!

Sezonul acesta se poartă denim-ul și item-urile de inspirația anilor 90, motiv pentru care o jachetă supradimensionată, o pereche de jeans mom style sau o fustă din blugi cu talie înaltă reprezintă un must have.

Eu am ales să port o fustă de blugi, în combinație cu un crop top army și o jachetă supradimensionată. Un look casual, fresh, care îmi place super mult.

Denim + denim + denim. Se (mai) poarta

Așadar, ținutele head-to-toe-denim nu au ieșit din tendințe, din contră sunt super trendy & cool! Personal, tendințele actuale îmi amintesc de perioadă în care eram micuță, de anii 90 în care blugii cu talie înaltă erau la mare căutare… iată că moda revine.

Denim + denim + denim. Se (mai) poarta

Cine se bucură?

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Bianca Cerasela
  Reply

  I love denim,iar acest articol scoate în evidenta farmecul acestuia!
  https://ceraselapatrascu.ro

 • Alina B.
  Reply

  <3 nu stiu daca se mai poarta sau nu, dar eu sunt innebunita dupa tinutele de jeans. Din pacate greu gasesti sa fie de calitate, dar si cand gasesti… <3

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search