Eu sunt Iulia Andrei, tipa din spatele articolelor. Despre mine… sunt multe lucruri de spus. În primul rând sunt o iubitoare declarată a scrisului, a modei, a frumosului în general. Îmi place să jonglez şi să îmbin cele două mari pasiuni ale mele, respectiv arta scrisului şi cea vestimentară. Drept dovadă sunt absolventă a Liceului de Artă, secţia design vestimentar şi în prezent studentă la jurnalism.

Despre mine Iulia Andrei fashion blogger

Vezi intreaga sedinta foto aici.

Blogul acesta a luat naştere din dorinţa de a-mi aşterne gândurile, părerile, dar şi unele aspecte ce ţin de domeniul vestimentar şi beauty. De asemenea, este un blog personal în care îmi exprim sentimentele vis-a-vis de societatea în care trăim, vă împărtășesc  povestea mea de viață și implicit valorile mele.

Dorinţa mea este ca acest blog să devină o inspiraţie pentru cititori, vreau ca voi, cele care împărtășiți aceleași pasiuni cu mine, să vă regăsiți în cuvintele și imaginile mele. Vreau ca acest blog să devină un prieten. Acel prieten care vă însoțește diminețile la cafea și serile înainte de culcare.

Vreau ca acest blog să fie acel sfătuitor în ceea ce privește anumite ținute vestimentare la diferite ocazii, așa că nu ezitați să îmi puneți întrebări.

Vă mulțumesc pentru că citiți gândurile mele și îmi dați șansa să intru în casele voastre prin munca mea.

Love,
Iulia A.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search