In Lifestyle, Noutati

SkirtBike 2016 a fost un eveniment care, din nou, a adunat cu succes sute de doamne și domnișoare eroine care în ciuda căldurii au pedalat grațios, colorând orașul în cele mai frumoase nuanțe de roz. La terminarea traseului prestabilit, ne-au așteptat niște premii minunate, dintre care am luat și eu unul acasă. Mulțumesc Benvenuti pentru noul meu accesoriu roz pentru bicicletă!

Despre SkirtBike 2016

Sincer, nu știu cum se face, dar în fiecare an la SkirtBike vremea ține prea mult cu noi. Anul acesta, ca în fiecare an de altfel, am avut parte de peste 30 de grade și de un soare arzător și mult prea puternic. Drept dovadă m-am ales și cu niște urme minunate de bronz.

Lăsând acest aspect la o parte, m-am bucurat enorm ca și în acest an să pot să iau parte la un asemenea eveniment cu totul deosebit. Așa cum v-am povestit, într-un articol anterior, anul acesta, SkirtBike 2016 a reprezentat ceva mai mult decât o simplă plimbare cu bicicleta în fustiță sau rochiță. A fost un fel de marș în nuanțe de roz cu scopul de a conștientiza femeile despre importanța unui control periodic la sân.

O inițiativă genială, din punctul meu de vedere, căreia i s-au alăturat o mulțime de parteneri, pentru a face cât mai accesibilă și ușoară programarea la un consult. Mai mult decât atât, doamnele și domnișoarele care fac acest pas, vor fi răsplătite și răsfățate de către Vogue Center by Estetica Glamour (vezi detalii pe pagina de facebook).

Despre SkirtBike 2016

Cu alte cuvinte, sperăm ca acest eveniment să aibă efecte și pe termen lung, să stârnească cât mai multe acțiuni de acest gen și să trezească cât mai multe femei în a preveni și nu în a combate această problemă.

În ceea ce mă privește, cu toate că ne-am topit la propiu sub arșița soarelui, SkirtBike 2016 a fost cea mai reușită ediție, tocmai datorită faptului că în acest an am militat, alături de alte sute de doamne și domnișoare pentru o cauză cu totul deosebită.

Despre SkirtBike 2016

Mulțumim organizatorilor pentru inițiativă și să ne revedem la cât mai multe evenimente de acest gen!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search