In Fashion, Lifestyle, Moda Femei, Travel

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Untold 2019 a fost magic. Aflat la cea de-a cincea ediție, festivalul s-a ridicat cu adevărat la nivelul așteptărilor, atât în ceea ce privește line-up-ul, cât și decorul, activitățile, show-ul de la main stage și desigur organizarea.

Înainte de orice, trebuie să menționez și aici, pe blog (pe social media deja am spus-o în repetate rânduri) că oamenii din spatele acestui uriaș festival merită toate aplauzele. Să reușești să organizezi un asemenea eveniment, în centrul unui oraș este o nebunie curată și doar niște oameni suficient de open-minded și extrem de creativi ar putea să o facă atât de bine.

Nu ne mândrim cu multe lucruri BINE-FĂCUTE în România, din păcate. Însă, fără dar și poate, Untold a pus țara noastră pe hartă. Ca dovadă stă și faptul că anual mii de turiști din întreaga Europa vin să petreacă 4 zile magice la Cluj. Felicitări!

Anul acesta am fost head-over-heels pentru fiecare zi în parte. Am ajuns de vineri și am intrat direct la show-ul lui Armin Van Buuren. A început epic, cu imnul României, acompaniat de o orchestră – un lucru neașteptat și absolut superb! Timp de 7 ore dj-ul olandez a ținut mulțimea în picioare, în ciuda ploii.

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Ziua III a fost marcată de o vreme nu tocmai favorabilă – o ploaie torențială care a ținut aproape toată ziua. Cu toate acestea, cei peste 90.000 de petrecăreți nu au fost intimidați de vreme și au petrecut până dimineața. Preferatul meu din ziua 3 a fost dj-ul olandez Don Diablo. Show-ul său a fost special, acesta dedicându-i un moment Alexandrei Măceșanu. Gestul său a fost controversat: aplaudat de unii, disprețuit de alții. Personal, mi s-a părut un gest frumos – mai ales în contextul actual în care se află România. Sincer, sper să-l revăd pe Don Diablo pe scenă și la anul… a fost unul dintre cele mai wow show-uri, din punctul meu de vedere.

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Ziua IV a fost însorită și perfectă! Cu toate că a fost ultima zi de festival și mă așteptam ca lumea să fie oarecum obosită după 3 nopți de petrecere, ziua 4 a fost parcă cea mai crazy! Desigur, cel mai așteptat moment al serii a fost concertul lui Robbie Williams. Artistul a umplut stadionul și tot festivalul, de fapt. A fost cea mai aglomerată zi de festival, însă pe bună dreptate. Robbie a avut un moment superb, a cântat alături de tatăl său și alături de fani. Sute de mii de oameni fredonau la unison piesele celebre ale artistului.

Petrecea a fost susținută în continuare de nimeni altul decât David Guetta. Un om care știe să facă show. Am dansat pe tot parcursul show-ului său și parcă nu aș fi vrut să se termine. A fost grozav!

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Despre Untold Festival 2019_Iulia Andrei

Martin Garrix a fost următorul dj pe care l-am așteptat nerăbdătoare! Cu toate că deja era 3 dimineața și dansasem toată ziua, când a urcat Martin pe scenă, am uitat de tot. Clar se numără printre artiștii mei preferați din această ediție.

Totodată, vreau să felicit echipa Untold pentru inițiativă frumoasă de a se implica și în cazuri sociale. Să știți ca în urma festivalului, peste 25 de aparate de aer condiționat vor fi instalate în clinicile Spitalului de Copii, cu o investiție de peste 30.000 euro. Iar, alături de Asociația Dăruiește Viață, se vor construi două camere sterile în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, în scopul tratării leucemiei și altor tipuri de cancer. Participanții au putut să contribuie la aceste fapte frumoase, donând banii rămași pe brățări pentru modernizarea spitalului.

Untold 2019, ai fost magic. Nu am ce să spun altceva în încheiere decât că sigur ne revedem în 2020!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Lamiita Petre
  Reply

  Si tu ai fost la inaltime prin tinutele pe care le-ai purtat!

 • Soare Razvan Petre
  Reply

  Interesant.
  Bravo!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search