In Travel

Ne pregătim să mergem din nou în SUA pentru câteva luni, iar cu această ocazie am pregătit pentru cei interesați un clip în care vă spun de unde cumpărăm biletele de avion la cele mai bune prețuri, cum și unde găsim cele mai ok cazări și alte informații legate de acest subiect.

Anul trecut am avut prima experiență în SUA și încă de atunci am primit multe întrebări legate de acest subiect. Înainte de orice, trebuie să menționez faptul că prețurile diferă de la zi la zi, motiv pentru care e important ca atunci când doriți să călătoriți în America să vânați biletele cu câteva luni înainte. Cu cât le cumpărați mai din timp, cu atât e mai probabil să le găsiți la prețuri mai bune – cel puțin asta am observat noi.

Adevărul este că pentru o vacanță în America e nevoie să strângi câțiva bănuți, mai ales dacă plănuiești să vizitezi și să ai o experiență cât mai autentică + să mai faci și puțin shopping.

Despre ZBOR si CAZARE in SUA_Iulia Andrei

De unde cumpărăm bilete de avion spre SUA?

Expedia, Google flights, Momondo sau direct de pe site-urile companiilor aeriene. Cele mai bune prețuri le-am găsit de această dată pe Momondo și Expedia.

Vă recomand să verificați zborurile pe mai multe site-uri pentru că s-ar putea să difere prețurile.

Cum găsim cea mai bună cazare la prețuri decente în SUA?

Site-urile pe care căutăm cel mai frecvent cazare sunt: Booking, Airbnb, HomeAway

Până acum am preferat să mergem cu Booking pentru că ne ofereau mai multe servicii, iar diferențele de preț între Airbnb și Booking erau foarte mici.

Desigur, dacă plănuiți să călătoriți alături de prieteni, camerele pentru 4 persoane sunt mai avantajoase la preț decât cele pentru 2 persoane.

Noi preferăm să luăm cazare fără mâncare, dacă vorbim despre city breaks. De cele mai multe ori ieși mai ieftin și ai șansa să descoperi localuri grozave în fiecare zi, în loc să mănânci în același loc toată vacanța.

Noi ne-am rezervat deja aproape toată vacanța și așteptăm cu mare nerăbdare să ne îmbarcăm! Până atunci, dacă mai aveți anumite nelămuriri legate de acest subiect, vă invit să urmăriți clipul (este mai în detaliu) și aștept întrebările voastre.

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search