In Beauty, DIY

Așa cum am spus în videoul anterior, a sosit momentul să vă povestesc experiența mea cu HiSmile. Știu că albitul dinților este un subiect de interes pentru multe dintre voi, așa că am să fiu cât se poate de obiectivă în ceea ce privește acest review și voi face asta prin a răspunde, din nou, unor serii de întrebări.

1. Cum am utilizat aparatul HiSmile?

În primul rând, m-am spălat pe dinți, înainte de utilizare. Mai apoi am ansamblat gutiera și am aplicat gelul pe ambele părți. Am introdus gutiera în gură, asigurându-mă că gelul ajunge pe fiecare dinte în parte și am apăsat butonul, pentru a aprinde LED-ul.

După ce cele 10 minute s-au consumat, LED-ul se va stinge automat și te va anunța că e momentul să scoți gutiera și să clătești dinții cu apă călduță.

Dinti mai albi cu HiSmile

2. Care este scopul LED-ului?

Ledul are la bază aceași tehnologie pe care medicii dentiști o folosesc în cabinete, pentru albirea dinților.

3. Ce rezultate am avut?

Acum, trebuie neaparat să precizez faptul că dinții mei erau deja destul de albi și înainte de a începe acest tratament, așa că în cazul meu nu a fost nevoie neaparat de o albire, ci mai mult de o întreținere a albului deja obținut prin alte procedee de albire, despre care am să vă vorbesc imediat.

Și pentru că nu am utilizat produsul pentru a obține un alb mai pronunțat, ci pentru întreținere, nu am aplicat tratamentul zi după zi, așa cum este recomandat pentru a obține rezultate vizibile.

4. Ce conține solutia de albire a dintilor?

Fiind fără peroxid, formula de bază constă în bicarbonatul de sodiu. Un produs, care folosit așa cum se cuvine înlătură petele galbene, inestetice de pe dinții noștri naturali.

http://hismileteeth.com/

5. Poate fi utilizat dacă port aparat dentar, am coroane sau plombe pe dinții din față?

Nu recomand să utilizați produsul în timpul în care purtați aparatul dentar. Așteptați până după ce îl dați jos pentru a putea începe acest tratament.

De asemenea, pentru cei care aveți plombe pe dinții din față, nu este recomandată albirea deoarece riscați ca dinții naturali să se albească, iar plomba să rămână de aceași nuanță (pentru că produsul are efect doar asupra dinților naturali).

6. Au devenit dinții mai sensibili după aplicare?

Înainte de a răspunde la această întrebare trebuie să vă spun că sensibilitatea dată de produse poate diferi de la persoană la persoană. În cazul meu, având dinți mai subțiri și transparenți, trebuie să fiu atentă la ce produse utilizez pentru că aproape orice îmi cauzează o sensibilitate crescută. După cea de-a doua aplicare, am simțit într-adevăr o ușoară sensibilitate atunci când am băut apă rece. Dar, în comparație cu alte produse pe care le-am utilizat, nu am avut alte probleme, iar acea ușoare sensibilitate a dispărut după 2-3 zile.

Alte produse pe care le-am utilizat, care conțineau peroxid, mi-au creeat o sensibilitate care a rezistat până la câteva săptămâni după finalizarea tratamentului și inclusiv în timpul tratamentului simțeam o usturime la nivelul gingiilor, lucru pe care nu l-am experimentat cu produsul de la HiSmile.

Dinti mai albi cu HiSmile

7. Cât timp ne bucurăm de rezultat?

Rezultatele pot dura de la o lună la 3 luni sau mai mult, depinde de persoană și de obiceiurile culinare ale fiecăruia.

Spre exemplu eu consum zilnic cafea și periodic vin roșu – însă mă bucur de dinți albi în continuare. Bineînțeles, cafeaua este pe departe de a fi neagră, iar vinul roșu este consumat cu moderație și cât se poate de rar, iar după consum de obicei îmi periez dinții.

Iar, pentru a întreține albul, eu recomand o „cură„ de albire, o dată la 3-4 luni.

8. Cum putem cumpăra acest produs?

Chiar aici veți găsi link direct spre HiSmile. Livrarea se face oriunde în lume.

Alte informații generale despre produsul HiSmile, le găsiți în primul video despre produs, în care am răspuns câtorva dintre curiozitățile voastre, așa că vă invit să-l vizionați pentru a afla mai multe despre cât timp trebuie utilizat, ce conține kitul și așa mai departe.

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search