In Beauty, DIY

Iulia Andrei Messy Chignon
Pentru că am primit multe cereri, am făcut un video un DIY care ne arată cum putem să ne aranjăm părul foarteee rapid cu ajutorul unor agrafe, prinzătoare de păr și piaptăn.

Îmi cer scuze pentru prinzătoarele de păr multicolore, nu am filmat acasă și nici nu am mers foarte pregătită. Dacă folosiți niște elastice în  nuanța părului, atunci nu veți întâmpina nicio problemă.

Da, după cum bine veți observa, am trecut în liga șatenelor/blondelor.. de mult îmi doream o schimbare radicală și nu am să mă opresc aici.  Îmi place rezultatul foarte mult și sunt mândră de părul meu care a dat dovadă de multă rezistență, aproape că nici nu se vede că a fost decolorat. Desigur, nu încercați asta acasă! Mai ales dacă sunteți brunete. Vă sfătuiesc să mergeți la un salon, dacă doriți să recurgeți la astfel de schimbări.

În fine, o să vă țin la curent cu schimbările de culoare ale părului meu. Până atunci discutăm despre tutorialul de azi.

Enjoy!

iulia_andrei

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Simona
  Reply

  Intr-un timp asa scurt iese ceva asa fain…nice! Pare destul de usor de facut daca se urmareste prezentarea din filmulet.
  Ca o recomandare ar fi mai bine daca nu s-a misca aparatul/camera in timpul filmarii, te oboseste un pic, dar e ok si asa 🙂
  Multam!

  • Iulia A.
   Reply

   Ma bucur mult ca gasesti acest video util! Si multumesc si pentru recomandare, sigur am sa tin cont de ea!
   Te pup:*

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search