In Beauty

I woke up like this poate fi realitate, odată ce apelezi la extensii de gene. Este incredibil cum niște fire arcuite pot schimba modul în care arătăm și cum ne vedem noi, chiar și fără tone de make up.

Pentru început, trebuie să vă spun că eu sunt purtătoare de extensii de gene de mai bine de 3 ani, iar genele mele naturale nu au suferit schimbări negative în tot acest timp. Am renunțat la rimel și chiar și la eyeliner, iar viața mea chiar este mult mai usoară, haha. Știți și voi fetelor cum sta treaba cu aplicarea eyeliner-ului la fel, la ambii ochi.

Cu toate că extensiile de gene nu reprezintă neaparat un termen nou, încă există multe curiozități și întrebările legate de acest subiect, motiv pentru care am decis să discutăm cu un specialist, care să răspundă întrebărilor pe care am putea să le avem cu privire la extensii.

Extensii de Gene, Iulia Andrei si Timea Podraczki - Extreme Lashes

Timea Podraczki este specialist și trainer Xtreme Lashes în aplicare de extensii de gene. Ea a fost vinovată de genele mele perfecte pentru mult timp și tot ea transmite mai departe informații prețioase legate de aplicarea corectă, prin cursuri de specializare. În noul clip ne răspunde curiozităților legate de acest subiect. Dacă genele noastre naturale au sau nu de suferit? Cât ar trebui să reziste? Cum ar trebui să îngrijim genele sau ce fel de extensii ar trebui să alegem.

La toate aceste întrebări + multe altele, ne răspunde Timea, în noul video.

Există multe mituri și din păcate există multe experiențe neplăcute cu extensiile de gene. Experiențe care ne-au făcut să ne gândim de două ori înainte de a apela la extensii. În ceea ce mă privește nu voi promova niciodata un produs care oferă satisfacție doar pentru o perioadă limitată de timp, iar pe termen lung distruge sănătatea genelor noastre naturale. Vrem să fim frumoase și peste 3, 4, 10 ani și cel mai important vrem să avem grijă de sănătatea noastră!

Extensii de gene de calitate

Așadar, înainte de a vă aplica un set de extensii vă recomand să faceți research, să verificați produsele folosite în aplicarea genelor (de la adeziv, la extensii) și să vă asigurați că alegeți ce e mai calitativ pentru genele voastre! În acest fel veți diminua riscul de a apărea neplăceri, în timp.

Pentru cele din Oradea, eu îmi aplic extensiile de gene la Lash Art Studio Oradea, însă există numeroase saloane în România care lucrează cu produse Xtreme Lashes.

Preturi extensii de gene

Luna aceasta aveți și un cod de REDUCERE  de 50 ron „IULIA50” la prima aplicare de extensii de gene la Lash Art Studio Oradea. Mai jos găsiți lista de prețuri.

Preturi Extensii de Gene Xtreme Lashes

Sper ca acest clip să vă fie de folos, dacă mai aveți curiozități, vă așteptăm mesajele în comentarii, la clip!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search