In Fashion, Moda Femei

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Ne aflăm în luna în care femeile sunt parcă apreciate mai mult (sau cel puțin, li se arată faptul că sunt apreciate mai mult) și acest lucru e foarte bun, însă, consider că feminitatea trebuie celebrată, îmbrățișată și apreciată zilnic, nu doar o dată pe an.

A fi femeie, nu e un lucru de apucat, nu e un lucru ușor și cu atât mai mult, îndrăznesc să afirm că această poziție ar trebui zilnic pusă în valoare.

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Mai mult decât atât, consider că în primul rând, noi trebuie să ne iubim pe noi înșine, înainte să cerem acest lucru de la persoanele din jurul nostru. Partea cea mai frumoasă e că feminitatea nu constă doar într-o coafură mereu aranjată, un machiaj pus la punct și nici măcar într-o ținută frumoasă. Feminitatea se naște din interior și se răsfrânge în toate ariile din viața noastră.

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Feminitatea, în percepția mea, însumează o varietate de calități care transcend fizicul, pornind din adâncul nostru. Feminitatea înseamnă acceptarea noastră, așa cum suntem, cu micile imperfecțiuni care ne fac unice, cu ridurile sau indiferent de kilogramele noastre, înseamnă bunătate, dragoste, sacrificiu, demnitate, asumare, frumusețe… și lista poate continua.

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Trebuie să recunosc că deși de cele mai multe ori adopt un stil vestimentar ușor androgin, nu de multe ori mă surprind admirând și chiar întorcând capul după o femeie care știe să-și poarte feminitatea și în ținutele de zi cu zi. Dar, din fericire, ca orice femeie (vreau să cred), am momente în care simt puternic nevoia de a-mi etala feminitatea prin modul în care mă îmbrac. În acest context, o rochie din mătase, cu aplicații dantelate sau cu un croi feminin, care urmează linia trupului, reprezintă în opinia mea definiția feminității în materie de îmbrăcăminte.

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Feminitatea sarbatorita zi de zi

O rochie care se încadrează perfect în descrierea de mai sus, e cea pe care o vedeți azi, în fotografii. Am asortat-o cu o pereche de cizme peste genunchi, pentru un plus de feminitate – pentru că puține încălțări exprimă feminitatea, așa cum o fac aceste cizme.

Feminitatea sarbatorita zi de zi

La capitolul accesorii, nu a fost nevoie decât de o pereche de cercei statement și de un buchet mare, superb de trandafiri – încă unul dintre avantajezele noastre, ca femei, faptul că ne putem bucura de un buchet de flori, mai tare poate chiar decât de o rochie nouă! Cui nu aduce, un buchet de trandafiri, un zâmbet larg?

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Așa cum spuneam, pentru că sunt de părere că feminitatea trebuie zilnic celebrată (și nu spun asta doar pentru că sunt femeie) un simplu gest de recunoștintă este, cu siguranță, un mod prin care putem să aducem un zâmbet sincer pe chipul femeilor dragi din viața noastră. Cred că nimic nu vorbește mai clar despre dragoste, recunoștință și admirație decât un buchet de flori.

Feminitatea sarbatorita zi de zi

Cei de la Emozioni – Luxury Flower Box fac o treabă excelentă când vine vorba despre aranjamente florale. Cutiile elegante, umplute cu trandafiri colorați sunt un cadou pe care orice femeie l-ar aprecia și savura. Un cadou care poate fi făcut oricărei femei, indiferent că ne este mamă, prietenă, soră sau șefă. Un cadou pe care orice domn îl poate oferi unei femei speciale din viața lui și sper că nu doar la ocazii speciale, ci și într-o zi obișnuită de joi.

Așadar, dragele mele, vă doresc să fiți iubite, să iubiți și mai mult decât orice, să nu uitați să vă iubiți pe voi înșivă, să vă acceptați așa cum sunteți să vă bucurați de privilegiul de a fi unice!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Alexandra Toth
  Reply

  Esti superba <3 <3

  • Iulia A.
   Reply

   Multumesc draga mea!! Te pup si te imbratisez! :*

 • Rokolla
  Reply

  Un shooting extrem de sexy! Aproape ca am ignorat geaca si atentia mea a fost catre rochie. Rochia nu pare a fi tocmai o rochie purtabila …. are un material satinat si poate fi purtata la evenimente deosebite 😉

  • Iulia A.
   Reply

   Asa este. E o rochie eleganta… foarte rar port asemenea rochii pe timp de zi, dar sezonul( mai precis, ziua femeii) parca cerea un articol cu o tinuta feminina si eleganta. In plus buchetul de trandafiri a influentat mult alegerea mea vestimentara. Mi se pare ca cel mai bine merge cu o rochie precum aceasta. Te pup :*

 • Anonymous
  Reply

  ok…frumoasa

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search