In Fashion, Lifestyle, Moda Femei

Festival vibes in Oradea

Oradea, oraș frumos și plin de viață – cam așa aș descrie în puține cuvinte, orașul Oradea, în ultimele luni.

Weekend-ul trecut am avut parte de cel mai mare picnit din istoria orașului – The Big Picnic – o inițiativă minunată pe care orădenii au îmbrățișat-o și de care s-au bucurat la maxim, în ciuda vremii care nu a fost tocmai favorabilă.

Festival vibes in Oradea

Am ieșit și noi, cu mic, cu mare, să gustăm mâncarea bună și să ascultăm concertele in aer liber. Sunt mândră de acest oraș, care parcă pe zi ce trece devine tot mai activ și în care se organizează evenimente din ce în ce mai interesante și mai frumoase!

Din păcate, la The Big Picnic nu am reușit să ajung decât vineri seară și duminică, iar duminică am profitat de câteva raze de soare și am făcut rapid niște fotografii, să imortalizăm momentul și să vă pot arăta și vouă ce am purtat. Vremea, așa cum am spus, a fost super moody pe la noi, așa că a fost aproape o provocare să găsesc ținuta potrivită. Ba era cald când ieșea soarele, ba tremurai când veneau niște nori uriași și poate și câțiva stropi de ploaie…

Festival vibes in Oradea

M-am decis până la urmă să port noua pereche de pantaloni scurți, pe care i-am primit recent de pe yoins – un site super simpatic în care mereu găsesc articole vestimentare deosebite, la prețuri super ok.

Legat de acest site, calitatea produselor este foarte bună, în raport cu prețul acestora și contrar așteptărilor mele.

Festival vibes in Oradea

Revenind la ținuta mea de picnic, alături de pantalonii scurți am optat pentru o cămașă oversized, o pereche de pantofi, pălărie și un backpack. Simplu, chic și super confortabil.

Mi-am pus și un hanorac în ghiozdan, în caz că se răcește vremea – și bine am făcut.

Altfel, e super că se organizează asemenea evenimente prin țară, dau așa un vibe fain! Abia aștept următorul big picnic sau street food sau ce va urma…

Festival vibes in Oradea

Pantaloni scurti | Camasa | Accesorii

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search