In Giveaway, Lifestyle

Trăim în secolul vitezei, motiv pentru care greu ajungem să facem tot ce ne propunem, într-o zi. Spre exemplu, eu, zilnic îmi propun să ajung la fitness, să fac mișcare, dar din păcate nu reușesc să fac asta decât de aproximativ 3 ori pe săptămână, pentru că uneori timpul chiar nu îmi permite.

Thanx God, tehnologia a avansat și acum putem face fitness în doar 20 de minute, în zilele în care nu ajungem la sala de sport. Despre ce prespune toate treaba aceasta și cum anume funcționează, am discutat cu antrenorii de la Body Fit, din incinta noului salon Mirror Image Oradea, în noul clip de pe canalul meu de Youtube.

Totodată, în video vă prezentăm și câteva exerciții din cadrul unui antrenament pe care îl puteți face fie singur, fie însoțit de un prieten.

Fitness in 20 de minute + GIVEAWAY

Personal, prefer să merg la fitness alături de un partener motivat. Acest lucru mă ajută să rămân concentrată și să îmi împing limitele. Mai mult decât atât, antrenamentul alături de un prieten face sportul mai distractiv, mai ales în zilele în care ne lipsește cheful și motivația.

Nu mai intru în detalii, pentru că v-am povestit în video tot ce trebuie să știți, iar specialiștii ne-au prezentat beneficiile acestei activități.

Trebuie să vă mai spun că alături de echipa Mirror Image Studio, am pregătit pentru voi un concurs interesant.

Giveaway! Cum particip?

Puteți câștiga 2 antrenamente Body Fit la care puteți participa alături de o persoană dragă + un machiaj profesionist realizat de make-up artistul salonului Mirror Image – Geanina Horga.

Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga este să urmați acești pași:

  1. LIKE paginii de facebook Mirror Image Studio
  2. SUBSCRIBE canalului meu de YouTube
  3. Lasă un COMENTARIU la acest video în care ne spui care este modalitatea ta preferată de a face mișcare (doar comentariile lăsate pe YouTube, la acest video vor fi luate în considerare)

*Pentru că salonul Mirror Image Studio este localizat în Oradea, câștigătorul va trebuie să fie din Oradea sau din împrejurimi pentru a intra în posesia premiului. (desigur, dacă sunteți din alt oraș și doriți să faceți un city break în Oradea, puteți să participați la concurs)

Fitness in 20 de minute + GIVEAWAY

Succes,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search