In Fashion, Moda Femei

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

De ceva vreme mă obsedează orice piesă vestimentară roz, indiferent de nuanța de roz (fie ea roz pal, fuscia sau neon). Să fie roz și nu mai am nevoie de altceva ca să o cumpăr. E adevărat că în acest nou sezon designerii ne propun o gamă cromatică ceva mai veselă, feminină, chiar îndrăzneață, motiv pentru care magazinele s-au umplut de articole vestimentare minunate în nuanțe delicioase.

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

Aș spune că e chiar dubios că am ajuns să-mi cumpăr mai multe piese pe roz decât pe negru – lucru straniu și îngrijorător, haha. Pentru o tipă care ar alege negru în orice moment, situație și ocazie, aș spune că acest fapt e puțin spus interesant. Veți vedea voi pe blog despre ce vorbesc… poate o fi primăvara de vină și cireșii înfloriți care te îndeamnă parcă să ieși într-o rochiță roz și să-ți faci fotografii lângă ei.

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

Pe mine primăvara m-a prins în mrejele ei și deja am scos toate rochiile și fustele de vară și sunt pregătită de căldură! Am și ieșit la plimbare prin parc, să nu cumva să ratez ocazia de a-mi face un selfie lângă un cireș înflorit, haha.

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

Fusta roz din velur se numără printre cele mai recente achiziții pentru noul sezon și vă spun sincer că nu aș fi crezut vreodată că o fusta roz poate să fie atât de versatilă. Aș îndrăzni să spun că pink is the new black în această primăvară. Singura problemă (sau nu) cu această fustă simpatică e că e din velur – ceea ce o face purtabilă doar în această perioadă, la vară cu siguranță nu aș putea supraviețui în ea.

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

Mi-am comandat măsura S, însă am strâmtat-o bine de tot, deci cred că am făcut-o un XXS, așa că aveți grijă la mărimi atunci când comandați online. Materialul este ușor elastic, deci e super confortabilă și merge la fel de bine atât la o ținută basic, de zi, cât și la o ținută de petrecere (acum că se redeschid terasele de vară și putem să pierdem nopțile pe terase dansând într-o rochie scurtă și teniși – abia aștept!!!)

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

Eu am purtat-o simplu, așa cum mă simt eu bine. Un tricou în dungi și o jachetă din denim, o pereche de pantofi sport și o niște șosete au fost alegerea ideală pentru o zi frumoașă și călduroasă de aprilie – să avem parte doar de zile de acest fel, zic!

Fusta roz, articolul preferat pentru primavara

Fusta rozTricou | Jacheta denim | Soseste | Tenisi

V-am pupat,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Denisa
  Reply

  Hei:*si pe mine m-a atras fusta asta din postarile tale asa ca spune-mi te rog, de unde ai comandat? Iti vine superb

  • Iulia A.
   Reply

   Multumesc mult! :* Am pus link direct spre ea, la finalul articolului, sub fotografii 🙂

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search