In Beauty

Cred că visul aproape oricărei fete este să aibă gene lungi și dese, care să arate mereu perfect fără a fi nevoie de un kg de rimel.

Consider că la fel ca și în cazul sprâncenelor, genele au un rol extrem de important în fizionomia noastră, reprezintând totodată feminitate și senzualitate. Trebuie să recunosc că mereu am avut o mică obsesie pentru gene lungi și cât se poate de dese, deși, thanx God, am niște gene naturale cât se poate de bune.

Le-am încercat pe toate – de la ulei de ricin aplicat o bună perioadă de timp, la a le tăia cu speranța că se vor lungi și îndesa – mare minciună, btw. Nu încercați asta acasă, nu dă roade! (… sau dacă pentru voi a funcționat, aștept cu maaare interes să aflu mai multe despre asta, deci împărtășiți cu noi printr-un comentariu)

Am renunțat la a mai găsi remedii naturale și am început să folosesc rimel cu tonele. Aparatul de întors genele a devenit prietenul cel mai bun și așa am ajuns să-mi agresez genele la cel mai serios mod.

Gene lungi si dese peste noapte

Nu știu dacă voi aveți așa mici obsesii cu anumite părți ale corpului sau ale feței voastre, însă genele mele trebuiau să fie mereu aranjate și perfecte dacă se poate. Astfel, am încercat și toate felurile de gene false: smocuri, bandă și ce o mai fi, însă pe mine personal nu m-au mulțumit. Eu căutam să obțin efectul acela de gene frumoase și bogate, dar în limitele naturalului, dacă pot să-i spun așa.

În acest mod, am ajuns să testez și extensiile de gene, de care am devenit dependentă. Acest lucru se datorează în mare parte profesioniștilor care s-au ocupat de genele mele, folosind produse de calitate. De aproape un an îmi aplic constant extensii de gene Xtreme Lashes, la Lash Art Studio Oradea, de către Timeea Podrazcki, iar genele mele nu au arătat niciodată mai bine. Astfel, am ajuns să am genele perfecte, peste noapte, sau mai bine zis în câteva ore. Cea mai grozavă parte la aceste extensii e că pur și simplu nu le simți și nu te incomodează cu absolut nimic, iar faptul că extensiile sunt lipite pe fiecare geană în parte, dă acel aspect natural.

Vă invit să vizionați clipul în care vă arat exact cum se aplică extensiile de gene dacă sunteți interesate de proces.

De asemenea, pentru că multe dintre voi m-ați întrebat cum îmi îngrijesc extensiile de gene, dacă necesită anumite proceduri speciale de curățare, am decis să vă arat exact cum mă demachiez și ce produse folosesc.

Gene lungi si dese peste noapte

Pentru a afla mai multe, vă invit pe canalul meu de YouTube. Sunt curioasă cum stați voi cu genele și dacă ați încercat și voi aceste remedii naturale de care am amintit eu mai sus.

Lăsați un comentariu și povestiți-ne experiență voastră!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Pintea Anamaria
  Reply

  Uleiul de ricin funcționează, dar nu peste noapte!!? Cel puțin la mine a funcționat, într-adevăr, a durat ceva timp dar a meritat. Cu un an in urma am început sa imi aplic seara, înainte de culcare, ulei de ricin pe sprâncene si pe gene eu având gene foarte scurte si rare si sprâncene subțiri si aproape invizibile. Dar acum genele mele arata destul de bine, aplic puțin rimel si sunt perfecte, cât despre sprâncene, s-au schimbat radical.Au o forma potrivită si mi-as putea permite orice schimbare in privința lor deoarece am ce sa stilizez.

  • Iulia A.
   Reply

   serios? wow, e incurajator sa citesc asta! cat timp ai folosit uleiul?

 • Lex
  Reply

  Poti incerca si Foltene Pharma -Eyelash & Eyebrow treatment,fara parabeni. Este genial,costa 45 de lei in farmacia Tei. Sptancenele mele au mai mereu goluri,dar am reusit sa le dau o forma mult mai frumoasa cu ajutorul acestui tratament. L-am folosit un an intreg,nu zilnic,de obicei seara si recent am achizitionat unul nou iar in 2-3 saptamani de aplicare seara si in timpul zilei cat stateam in casa,am sprancene cum nu am msi avut. Intareste genele si sprancenele. Personal il folosesc rar pe gene pentru ca nu imi place senzatia de a avea ceva pe gene.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search