In Beauty

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Unul dinte lucrurile care mi se par cele mai fermecătoare la o femeie, este privirea. O privire frumos conturată de niște gene lungi și voluminoase transmite multă feminitate, senzualitate, mister și lista poate continua.

Genele, pentru mine personal, au fost și sunt un domeniu care mereu prezintă interes. Am încercat zeci de mărci de rimel, tehnici de toate felurile pentru mai mult volum, pentru lungime și pentru orice vă poate trece prin cap. Rezultatele nu au apărut, așa cum probabil ați experimentat și voi, iar rimelul pe lângă faptul că încărca foarte mult genele, îmi răpea o groază de timp aplicându-l și demachiându-l. Unde să mai adaug că dacă nu acordăm o atenție deosebită ritualului de demachiere, există riscul de a ne deteriora genele, grăbind astfel procesul de cădere.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Am început așadar, pentru shooting-uri și pentru evenimente să optez pentru genele false, bandă. Adevărul e că la un eveniment, cu un make-up puternic, arată bine, însă eu căutam o soluție pentru gene lungi și voluminoase pe termen lung. Genele bandă îmi ofereau doar câteva ore de gene perfecte.

Căutând soluții în online, cum face tot omul, am decis să încerc extensiile de gene. Am făcut un research temeinic, dorind să găsesc un salon de profesioniști care să se ocupe de genele mele și am și găsit, din fericire.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Xtreme Lashes, un brand internațional de foarte bună calitate, a luat ființă în anul 2005, iar în prezent este lider global în extensii de gene. Mai mult decât atât, Xtreme Lashes a câștigat premiul pentru cele mai bune extensii de gene, oferit de Organizația Internațională a Profesioniștilor din domeniul frumuseții. De asemenea, produsele pentru îngrijirea genelor au cucerit prin calitate, genele fiind cele mai fine de pe piață, iar adezivul FlexFusion – cel mai bun și cel mai sigur, fiind certificat ISO.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Ce sunt extensiile de gene?

Extensiile de gene se aplică fir cu fir pe geana naturală și pot fi purtate ani de zile fără a deteriora genele naturale. Acestea cad doar atunci când geana naturală trebuie să cadă și nu afectează în nici un fel activitățile din viața de zi cu zi. Se recomandă un retuș al acestora o dată la aproximativ 3 săptămâni.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Specialiștii Xtreme Lashes, analizează fiecare client în parte, realizând un design personalizat. Astfel, dacă avem mici imperfecțiuni (o parte a feței mai lăsată, spre exemplu), acestea pot fi corectate prin modul de aplicare a genelor.

În funcție de preferințele clienților, Xtreme Lashes ne pun la dispoziție mai multe tehnici, diferite lungimi ale extensiilor și diferite curburi, fiind potrivite atât pentru cele care doriți un look natural și discret, cât și pentru cele care doriți gene bogate și lungi.

Cum se aplică extensiile de gene?

Procesul durează aproximativ 3 ore, însă depinde foarte mult de cât de bogate sunt genele tale naturale. Cel mai indicat ar fi ca pentru prima aplicare să îți rezervi între 3-5 ore. Alături de specialistul Xtreme Lashes, veți decide care este lungimea potrivită pentru fizionimia ta și cât de curbate și de bogate îți dorești să le ai în final.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

După ce v-ați consultat, nu rămâne decât să te așezi confortabil pe pat și să te lași pe mână specialiștilor, fără nici o grijă. Rezultatul va fi pe puțin pe măsura așteptărilor tale, te asigur.

Părerea mea despre extensiile de gene

În ceea ce mă privește, extensiile de gene au devenit parte din ritualul meu lunar de frumusețe, alături de mersul la coafor, la vopsit sau la cosmetică. Faptul că mă trezesc în fiecare dimineață și sunt gata de plecare, este ceva extraordinar. De cele mai multe ori, în timpul săptămânii, când nu am altă treabă decât muncă de birou și sală, uit de fondul de ten și de alte produse de înfrumusețare, genele fiind suficient pentru a arată mereu fresh și bine.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

E absolut senzațional să te trezești în fiecare dimineață gata de ieșit în oraș. Singurul lucru pe care il mai fac dimineața este să îmi pieptăn genele și să-mi pun un ruj.

Totodată, genele au un aspect foarte  natural și subtil, lucru care îmi place mult!

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Genele mele sunt foarte bine îngrijite de către Timea Podraczki, specialist în arta extensiilor de gene și rezistă extrem de bine. Le am deja de aproximativ 3 săptămâni și arată la fel ca în prima zi. În ceea ce privește îngrijirea lor acasă, apelez la produse Xtreme, mai ales la demachiantul special de care sunt foarte mulțumită. De asemenea, de câteva săptămâni folosesc și un creion dermatograf negru de la Xtreme Lashes și vă spun că este unul dintre cele mai bune pe care le-am utilizat până acum – extrem de rezistent.

Gene lungi si voluminoase, fara rimel

Vă mărturisesc că sunt cu adevărat încântată de genele mele și de faptul că arată atât de bine, chiar și după aproape 3 săptămâni.

Promit să vă țin la curent cu noutățile, însă până atunci vă invit să accesați site-ul Xtreme Lashes pentru a găsi cel mai apropiat stilist, chiar în orașul vostru.

Mulțumiri speciale Timeei, care a făcut o treabă excelentă cu genele mele!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Timea Podraczki
  Reply

  Ma bucur mult ca iti plac! 🙂 Te astept cu drag la retus!

 • Sorina
  Reply

  Astazi am cumparat un ser realash pentru gene si incepand de maine o sa ma apuc sa ma dau cu el.

 • Luana
  Reply

  Sorina cum merge treaba cu produsul acela?

pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search