In Fashion, Lifestyle, Moda Femei

A venit primăvara, iar unul dintre lucrurile care îmi fac o deosebită plăcere este să merg la alergat în natură. Îmi place să fac miscare și nimic nu se compară cu o tură de alergat afară, iar dacă ai norocul să ai prin apropiere o pădure, e si mai grozav!

V-am mai spus că urăsc să fac cardio la sală, mai ales să alerg/merg pe bandă. Nu rezist mai mult de 15 minute, iar și acelea sunt chinuitoare de-a dreptul. Motiv pentru care, cum începe să se încălzească afară, mă duc la câteva ture de cardio în pădure… sau pe mal, sau prin oraș. Adevărul este că uneori am chef să alerg prin oraș, să admir luminile, oamenii, în timp ce alerg… e un mod prin care mă relaxez. Alteori, prefer să alerg singură în pădure, unde să fiu doar eu și gândurile mele.

Nu are importanță când, cum și unde alegem să facem miscare, important este să facem! Fie că alegi să mergi la alergat, fie că faci o plimbare în jurul blocului… miscarea este incredibil de importantă pentru o viață sănătoasă și sunt convinsă că știi deja lucrul acesta.

Mai important decât un trup armonios și lucrat, e ca acesta să fie sănătos. Mușchii și pătrățelele pot fi un bonus… sau cel puțin așa îmi place mie să privesc lucrurile.

Știu că în teorie e simplu; practica ne omoară, nu? Eu prin luna ianuarie încep așa cu un chef nebun de miscare, alergat, sală și tot tacâmul, iar pe la jumătatea lunii martie mă trezesc că mereu găsesc lucruri mai importante de făcut și uite așa nu mai ajung la sală, sau la alergat. Cine mai e ca mine?

Hai cu mine la miscare

Echipament sportiv

Partea bună este că am descoperit un lucru care mă ajută să îmi mențin motivația, ba chiar să devin și mai nerăbdătoare să mă apuc de miscare… din nou.

La miscare cu articole Myprotein

Unul dintre stimulii cei mai puternici, atunci când vine vorba de miscare, este să îmi cumpăr din când în când câte ceva: o pereche de colanți, o bustieră, un hoodie, o pereche de pantofi sport, accesorii… doar să aibă legătură cu sportul.

De ceva vreme îmi achiziționez suplimentele de pe myprotein.ro, însă de curând am descoperit și gama largă de articole vestimentare pentru sport. Am fost super încântată de produsele Myprotein, pentru că mereu sunt în căutare de articole sportive noi! În noul clip vă povestesc mai multe despre noile achiziții, despre calitate, preț, modele, deci vă invit să vizionați noul clip.

Totodată, aștept să-mi spuneți care este modalitatea voastră preferată de a face miscare? Preferați sala sau alergatul/plimbarea în natură?

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search