In Fashion, Moda Femei

Cine nu vrea să găsească haine ieftine și de calitate? Pe Yoins.com am descoperit de fiecare dată haine ieftine sau la prețuri decente, însă de foarte multe ori am rămas suprinsă de calitatea lor.

Comand de pe yoins de aproximativ un an, iar zilele acestea mi-a ajuns cea mai recentă comandă pusă pe site, motiv pentru care am considerat că ar fi interesant să vă arăt și vouă cum sunt hainele în realitate vs față de ce vedem în pozele de prezentare.

Adevărul este că unele haine au depășit așteptările, altele însă nu au fost nici pe departe ce mă așteptam să fie. În noul clip puteți să vedeți exact despre ce vorbesc.

Haine IEFTINE de pe Yoins - Poze vs Realitate_Iulia Andrei

Merită să comandăm haine ieftine de pe Yoins?

Ei bine, nu pot să garantez că hainele alese vor fi exact ca cele pe care le vedeți în imagini. Așa cum am spus, am descoperit haine drăguțe la prețuri foarte bune. O idee ar fi să citiți review-urile de la fiecare produs pe care doriți să îl achiziționați, dacă există, bineînțeles. În acest fel vă puteți face o idee despre cum arată acel produs în realitate.

O altă problemă ar fi mărimile care nu prea potrivesc. Spre exemplu majoritatea rochiilor comandate de pe site-uri de genul mi-au fost super scurte. Recomand să luați o mărime mai mare, just in case – cel puțin la rochii.

Ca o concluzie – cred că putem găsi haine ieftine și bune, dar putem găsi și haine din materiale de calitate mai slabă. E adevărat că mai mult am avut parte de haine ieftine și bune decât de haine ieftine și proaste.

Partea faină este că transportul este gratuit la comenzi peste $40, iar coletele se livrează între 7-25 de zile lucrătoare. Mie ultima oară pachetul mi-a ajuns într-o săptămână prin DHL.

Dacă doriți să plasați o comandă pe site, aveți și o reducere de 15% dacă utilizați codul „BLOG15”.

Gasiți hainele aici:

Update: Atunci când alegeți pe site măsura S (US S) puteți primi măsura M sau L (asian). După ce am discutat cu cei de la yoins, mi-au explicat faptul că măsura asian S, de exemplu, este echivalentă cu măsura M US. De aceea eu am comandat măsura S și am primit la unele produse măsura M și L.

Cei de la yoins au o politică faină de relaționare cu clienții – după ce le-am spus care au fost problemele cu hainele primite, mi-au răspuns foarte repede și mi-au explicat situația. Dacă nu sunteți nici așa mulțumiți de produse, le puteți trimite înapoi.

Spor la shopping girlsss!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search