In Fashion, Moda Femei

Hanorac SPORT si cizme cu toc

Ce părere aveți despre combinația de sport – elegant?

Le-am văzut de multe ori pe podiumurile de prezentare ale marilor case de modă… însă nu vi se pare și vouă că e un stil mult prea de runway și nu unul de adoptat în viața de zi cu zi? Cam de aceași părere eram și eu și poate din cauza faptului că până acum nu am găsit hanoracul potrivit, haha. Însă, odată ce am descoperit această minunăție de hoodie ( bineînțeles al iubitului meu) am vrut neaparat să-l port în ținutele mele de zi.

Hanorac SPORT si cizme cu toc

Adevărul este că un hanorac supradimenionat arată foarte bine în clasica combinație cu o pereche de jeansi, însă la fel de bine (sau chiar mai bine) arată în combinație cu o pereche de pantaloni scurți din piele, sau o fustă mini din piele și cizme peste genunchi, botine sau chiar o pereche de bocanci.

Hanorac SPORT si cizme cu toc

Aș purta o asemenea ținută și la școală/facultate (fiindcă tocmai a început un nou an universitar), probabil fără tocuri și cu o fustă mai lungă dar tot din piele. Aș purta această ținută pentru o ieșire în oraș, în weekend, etc. Adaptată în funcție de ocazie, cred că o combinație de articole sport – elegante poate fi bine venită și apreciată.

În această toamnă, ne putem împrumuta din garderoba iubiților noștri pentru a obține look-uri îndrăznețe și actuale. Că este vorba despre un sacou cu carouri sau un hanorac sport, nu ezitați să aruncați o privire și asupra raionului pentru bărbați data viitoare când mergeți la shopping.

Hanorac SPORT si cizme cu toc

What do you think about the sporty-chic-elegant looks?

Oversized hoodies with glittery sandals or sneakers and glamorous dresses…. We’ve seen them a lot on the runways, but don’t you think that its a bit too much for a casual outfit?

Hanorac SPORT si cizme cu toc

I had the same opinion until I discovered this cool hoodie! The truth is that an oversized hoodie works really well with a pair of skinny jeans, but you can also wear it with a mini leather skirt, or leather shorts, paired with over the knee boots, or any classic boots in fact.

I’d wear this look on a school day (maybe without the heeled boots), or when I go out with friends, to a party, etc. Adjusted to the occasion, I believe that this sporty-elegant combination can be super chic and admired by everyone.

Hanorac SPORT si cizme cu toc

I am starting to love these oversized items and especially when they are borrowed from my loved one! This fall we are allowed to borrow our boyfriend’s items to get some trendy looks. So, next time you’re going to do some shopping, don’t forget to take a look at the men’s section too!

Hanorac SPORT si cizme cu toc

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search