In Fashion, Moda Femei

În noul clip vine un haul uriaș cu cele mai recente cumpărături pentru noul sezon.

Vă arat ce mi-am cumpărat din America (haine, genți, pantofi, etc.), dar și ce cumpărături am făcut în ultima vreme de pe shop-urile online favorite!

Personal, prefer să investesc mai mulți bani în genți sau pantofi de calitate, decât în articole de îmbrăcăminte. De bluze, fuste și tricouri mă satur foarte repede și de cele mai multe ori nu le mai port anul viitor, așa că prefer să nu investesc foarte mult în aceste lucruri. Cu pantofii și gențile în schimb, stă altfel situația. Prefer să am câteva genți de calitate și pantofi, decât să am un dulap plin cu genți sau pantofi care se strică după primele purtări.

Haul toamna iarna, cele mai recente achizitii

Așadar, vă prezint câteva dintre gențile pe care le-am cumpărat în ultima vreme, genți pe care le ador și pe care sigur le voi purta multă vreme!

HAUL: cumparaturi pentru toamna/iarna

Cele mai recente cumpărături le-am făcut de pe site-ul yoins.com, un site online de unde îmi achiziționez destul de frecvent haine. Îmi place pentru că mereu găsesc articole vestimentare deosebite, diferite față de ce găsesc în mall, iar în acest fel evit să mă trezesc cu încă 10 fete care poartă aceeași rochie ca și mine, haha.

În noul video vă prezint acest haul uriaș, iar toate link-urile spre hainele pe care am putut să le găsesc online (pentru că pe cele achiziționate din State nu am reușit să le găsesc), le puteți accesa mai jos:

Mentionez faptul ca hainele sunt masura S. Eu port de obicei XS, S, insa atunci când fac cumpărături online prefer să îmi achiziționez articolele vestimentare într-o mărime mai mare… așa că de obicei aleg S. Nu am avut probleme cu mărimile niciodată, mereu au fost perfecte!

Sper ca acest clip să vă fie de folos, nu uitați sa dați SUBSCRIBE dacă vă place ceea ce regăsiți pe canalul meu de YouTube!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search