In Fashion, Moda Femei

Vine Black Friday, iar cu această ocazie am pregătit un haul cu ținute de iarna pe care le puteți cumpăra la reducere, chiar în zilele ce urmează.

În cele două Showroom-uri StarShinerS (Lotus Center Oradea și Shopping City Timișoara) în perioada 24.11. – 26.11 vom avea parte de reduceri de 20% la toate produsele și de 70% la produsele selecționate, iar în magazinul online reducerile vor avea loc doar în perioada 17.11 -19.11 și 24.1126.11!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

Eu am fost deja la showroom-ul StarShinerS și mi-am ales paltoanele și gecile preferate. Vă spun sincer că am găsit o mulțime de articole vestimentare grozave! De la geci army la paltoane de inspiratie masculina, avem de unde alege pentru a avea parte de o iarna stilată și călduroasă!

În noul haul vă prezint trei propuneri pentru ținute de iarna, fie că mergem la munte, fie că mergem la birou. Totodată, am găsit și câteva perechi de încălțăminte super călduroase și confortabile, la prețuri accesibile.

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

Trebuie să recunosc că prima ținută este preferata mea! Am căutat de ceva vreme o geacă army și mă bucur că în sfârșit am găsit-o! E o geacă perfectă pentru ținutele casual! Am purtat-o cu o pereche de pantaloni din piele și bocanci cu ținte!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

În cea de-a doua ținută am optat pentru un palton lung și roșu – pentru un look potrivit pentru birou sau pentru o ocazie ceva mai elegantă. Cizmele peste genunchi sunt un must-have în garderoba fiecărei fashionsite, iar eu le-am găsit pe cele mai confortabile!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

HAUL: Tinute de IARNA la REDUCERE!

Pentru un look de party, sau de ieșit în oraș cu fetele, am ales o jachetă din blană artificială. Îmi place la nebunie cum arată o ținută all black cu texturi diferite. Blana artificială este la fel de necesară precum cizmele peste genunchi, pentru orice femeie. O blană neagră merge atât la ținute de zi cu jeans, cât și la ținute super glamorous, de seară.

Partea cea mai bună este că în perioada următoare veți putea achiziționa aceste articole vestimentare la prețuri reduse! Deci, dacă vreți să vă faceți un mic cadou înainte sărbători, vă invit la shopping!

Să profităm de Black Friday!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search