In Diverse, Fashion

Mai e puțin și vine Crăciunul, așa că deja m-am apucat să caut câteva idei de cadouri super simpatice pentru cei dragi! Crăciunul înseamnă dragoste, familie și bună dispoziție, așa că eu zic să profităm de această sărbătoare și să le arătăm celor dragi din viața noastră că îi prețuim!

Un cadou este o modalitate frumoasă prin care poți să îi arăți unei persoane că te-ai gândit la ea, că o apreciezi și că înseamnă ceva pentru tine. Atunci când vrem să le cumpărăm daruri frumoase celor dragi, căutăm cele mai simpatice idei de cadouri, de care ei să se bucure și pe care mai apoi să le folosească cu drag. Adevărul este că nimeni nu dorește să cumpere un cadou inutil, pe care cineva să îl arunce în debara alături de alte produse de care nu se folosește.

Așadar, dacă sunteți în pană de idei cadouri, sau dacă Crăciunul v-a luat prin surprindere anul acesta și nu mai apucați să luați magazinele la rând în căutarea cadoului perfect… azi vreau să vă dau câteva idei, propuneri pentru cadouri. Am făcut o mică listă, potrivită într-adevăr, mai mult pentru fete, însă am dat câteva sugestii și pentru bărbati. Este o listă cu produse pe care le-am testat și le recomand, produse de care m-aș bucura și eu să le primesc cadou de Crăciun!

Idei de CADOURI

Odată cu lista vă dau și niște vouchere de reducere pentru două site-uri online:

 • Voucher de 15% pe site-ul www.danielwellington.com, utilizați codul „IULIA”. Codul funcționează și alături de alte reduceri deja existente pe site, așa că s-ar putea să prindeți o reducere frumoasă.
 • Voucher 20% pe site-ul www.thegossip.ro/shop, utilizați codul ”IULIA”. Pe acest site veți găsi o gamă largă de produse de la lumânări la produse pentru îngrijirea tenului, corpului, etc.

Așa cum spuneam și în clip, în această perioadă prefer să fac shopping online, pentru a evita să petrec ore la cozi sau căutând locuri de parcare. E nebunie în oraș, așa că thank God for the internet, haha!

Idei de cadouri aici:

Sper ca aceste idei de cadouri să vă fie de folos!

Vă urez spor la shopping!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Flori Păpălu on Facebook
  Reply

  Carmen Dimciu

 • ca
  Reply

  Anul acesta stiu ce sa ii iau. El mi-a spus ca isi doreste un set cadou cu produse pentru barba. De cand cu moda asta, parca sta mai mult in oglinda ;))). Si am tot cautat ceva de calitate si am gasit un brand super interesant MenRock care are astfel de produse. Cam asa arata https://mentime.ro/set-cadou-ingrijire-barba-men-rock-nourising.html.

 • Mentime
  Reply

  Recomand si gift set-ul cu produse de ingrijire pentru barba. Sunt seturi cadou care inglobeaza tot ce ar fi necesar intr-un pachet simplu si de efect.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search