In Fashion, Moda Femei

A venit vacanta!! E totul perfect: e cald, e vacanta și tot ce lipsește este să fugim la mare. Cu prietenii sau cu familia, marea e locul în care trebuie să ajungi vara aceasta.

Sinceră să fiu, iubesc vara și tot acest sezon cald, deși uneori nu vreau să recunosc că prea multă căldură începe să mă facă puțin irascibilă. Cu toate acestea, însă, vara este sezonul meu preferat!

Idei de tinute pentru Vacanta

Idei de tinute pentru Vacanta

Idei de tinute pentru Vacanta

Este sezonul meu preferat și din cauza faptului că pot să port salopetele favorite cu print-uri florale, din materiale vaporoase și diafane –  o combinație minunată de care mă bucur din plin. Pe lângă rochii și pantaloni scurți, salopetele ocupă un loc fruntaș în preferințele mele vestimentare de vara.

Totodată, salopetele reprezintă o alegere foarte bună atunci când vorbim despre idei de ținute pentru vacanta. Consider că acest articol vestimentar este potrivit și se încadrează perfect în context. Nimic nu se potrivește mai bine, la o cină pe malul mării, decât o salopetă feminină, care la fel de bine merge și dimineața, purtată peste costumul de baie, la plajă.

Idei de tinute pentru Vacanta

Idei de tinute pentru Vacanta

Idei de tinute pentru Vacanta

…Ahhh, salopetele le am deja, să vină odată vacanța!

Mai mult decât atât, o salopetă te salvează de fiecare dată când nu ai inspirație vestimentară, te scapă de bătăi de cap în legătură cu tot felul de asortări și e super conforabilă. Pentru că îmi plac atât de mult, am vrut să vi le arăt și vouă, nu pe toate… pentru că sunt câteva, ci pe 3 dintre favoritele mele.

Idei de tinute pentru Vacanta

Idei de tinute pentru Vacanta

Idei de tinute pentru Vacanta

Adevărul este că o salopetă este versatilă, așa că în funcție de cum alegi să o accesorizezi, ea poate fi purtată atât la un eveniment elegant, cât și la un eveniment casual, chiar și la piscină. În ultima vreme am adunat câteva salopete frumoase în garderobă și le port cu mare drag de fiecare dată.

Drept urmare, am filmat un clip care sper să vă placă. Toate salopetele le găsiți în link-urile din descriere. Deci, dați play & enjoy!

Love,
Iulia A.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search